Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2016

Recept på detoxsmoothie som renar kroppen från tungmetaller

Av Emelie - 13 oktober 2016 11:14

Idag på morgonen efter att jag druckit min vanliga sellerijuice, så gjorde jag en detoxsmoothie. Receptet kommer såklart från Medical Medium (Antony William). Det var ett par ingredienser som jag saknade här hemma, men jag tog dem jag hade, och så beställer jag hem det jag behöver från mat.se och Bodystore. Väldigt praktiskt att kunna beställa mat till dörren, när man är så trött som jag. Denna smoothie kommer nog att bli min standardfrukost i fortsättningen. Jag väljer i första hand ekologiska ingredienser.


Detoxsmoothie


2 bananer

4-5 dl blåbär

2 dl färsk koriander

En apelsin, delad i bitar

1 tsk korngräspulver

1 tsk spirulinapulver

Vatten för att få lagom konsistens

Lite rödalger.  (Jag hittade bara rödalger i tablettform, så jag kommer att ta en tablett till smoothien i stället. Kosttillskottet heter Akvamin, och finns på Bodystore. Verkar vara ett bra kosttillskott, eftersom alger är känt för att vara fullt med nyttigheter.)


Lägg i en smoothiemaskin och mixa. Smakar riktigt gott!


Annars går det riktigt bra att långsamt ställa om kosten till den som Medical Medium rekommenderar. Det känns som att den nya kosten har startat en reningsprocess i min kropp, så jag är fortfarande väldigt trött, men det känns som en positiv trötthet, som att jag kommer att må bättre och bättre. Jag känner mig hoppfull för första gången på väldigt länge. Ännu har jag inte ställt om till 100% till vegankost, men jag är på god väg. Det här med att lära sig tänka på ett nytt sätt kring mat, lära sig nya recept osv, tar förstås tid och måste får göra det. Ibland är jag för trött för att laga mat, och då för H göra det i stället. Även för honom och för Lilla Lo tar det här lite tid att vänja sig vid. När jag började med candidakosten så var det en stor omställning för alla, och nu, ett halvår senare, är det Medical Mediums kostråd jag följer. Inte konstigt att det är lite förvirrande för alla! Men med små, små steg ska jag snart nå dit jag vill: till fullkomlig hälsa! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Måndag 9 okt 10:24


        I helgen var vi och hälsade på Otis Out Of This World, och han har blivit väldigt lik sin pappa Idefix och mycket rastypisk, även om jag tror han kommer bli ännu snyggare när han "vuxit till sig". Hans päls är tjock och kraftig med ett ...

Av Emelie - Tisdag 29 aug 17:56


Bella:       Bonita:       Benito:       Bianca:           ...

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Av Emelie - Torsdag 3 aug 18:28


Idag har jag varit hemma hos en annan uppfödare och hjälpt till att färgbestämma och könsbestämma fyra ljuvliga kissebäbisar. Det blev: Två blåspotted-vita honor En svart-vit hona En brunspotted-vit hane Är du intresserad av en kattunge, kont...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se