Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under juli 2016

Av Emelie - 6 juli 2016 22:27

Idag har jag fått chansen att göra en DISC-analys genom företaget http://www.discanalys.com Eftersom jag gillar personlighetstester av alla slag och tycker det är kul att lära känna mig själv bättre, så tyckte jag det verkade som en kul sak att testa. Och ännu mer intressant blev det när jag insåg att DISC-analys är en sorts personlighetstest där man beskriver en person med fyra olika färger, blå, röd, gul och grön, och att jag för väldigt många år sedan gjorde en övning med en kortlek som handlade om dessa fyra färger, eller personlighetstyper, och då tyckte jag att den stämde väldigt bra.

Det ledaren för övningen den gången sa om mig var att jag var en kombination av röd och gul (dominans och inflytande) Det analysen idag visade var att jag är mest gul och grön (stabilitet och inflytande). Det jag undrar nu är om det första "testet", som egentligen inte var ett riktigt test, hade fel, eller om min personlighet har ändrats så mycket under de senaste 15 åren. I vilket fall som helst så var det många saker som stämde rätt bra in på mig, medan andra saker inte stämde lika bra. En sak som stämde bra med resultatet jag fick idag är att jag är intresserad av personliga saker, har förståelse för andra och uppskattar andras stöd och gillande. Likaså att jag blir hämmad av formella regler och stelbent uppförande, samt att jag är en mycket god kommunikatör.

Enligt analysen skulle de fyra mest framträdande egenskaperna hos mig vara: självsäker, principfast, uthållig, påverkande. Vad gäller egenskapen uthållig, så tyckte varken jag eller min närmaste familj att det stämde på mig. Jag har ganska lätt för att tröttna, ändra mig eller ge upp, så det är inte min största styrka.

Jag tycker inte heller att jag är särskilt självsäker, men där sa min man att andra nog kan uppfatta mig så många gånger. Jag känner mig inte alltid särskilt säker i sociala situationer, särskilt inte formella sociala tillställningar, och när det gäller arbetslivet är jag långt ifrån självsäker.

Principfast är jag på så vis att jag håller vad jag lovat, men jag har inga större problem med förändringar eller nya rutiner, så det stämmer inte jättebra heller. Att jag skulle ha lätt att påverka andra kan stämma på så sätt att jag gillar att lära ut saker och att skriva om sånt som är viktigt för mig på min blogg. Däremot är jag inte intresserad av att försöka övertala andra människor, jag skulle till exempel inte trivas som
säljare.

ANNONS
Av Emelie - 4 juli 2016 11:29

Iggy, som kallas Sigge, har den coolaste färgen någonsin. Jag tror att han är en kombination av färgen golden, som bara finns hos den sibiriska rasen, och silver. Vissa kallar färgen för bimetallic, men det finns inget officiellt namn. Visst ser han snygg ut på den fina motorcykeln?

ANNONS
Av Emelie - 1 juli 2016 12:00

Hej Emelie! Ville bara berätta att det är så roligt att se hur nyfiken Elsa är på vår andra katt, hon vill verkligen bli kompis med henne nu ? och det är även härligt att se att hon i sin tur verkar acceptera Elsa helt och hållet!?

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se