Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 24 april 2016

Nu stänger jag kattbesöksbutiken

Av Emelie - 24 april 2016 08:44

Nu har jag bokat in 8 kattintressenter (eventuellt 9) som ska komma och hälsa på kattungarna hos fodervärden och nu tänker jag inte boka in fler för den här kullen. Då jag bara har 5 kattungar så kan det här innebära att någon som vill tinga en kattunge inte får det. (En av ungarna, Nemi, söker jag ju fodervärd till dessutom, så om ni som ska komma kan tänka er att bli fodervärdar får ni säga till. Säg även till om ni är intresserade av avel eller utställning.) Jag kommer att välja familj helt utifrån var jag tror att kattungen utifrån sina individuella behov kommer att få det bäst, och det kan ofta vara ett väldigt svårt val för mig, då de som kommer brukar vara stora djurälskare allihop.


Det är inte säkert att ni som är intresserade av att tinga en katt får tinga just den katt som ni själva har valt, då jag försöker matcha ihop katt med familj så att de kattungar som är tuffast och har störst behov av aktivitet är de som hamnar i familjer med mindre barn till exempel. Om ni känner när ni är här att ni gärna vill tinga en katt så får ni skriva upp era kontaktuppgifter på en lista som jag har. Skriv även där om ni har någon favoritkattunge i kullen eller om ni vill ha ett visst kön. Jag ringer till alla på listan när jag har bestämt mig. Jag kommer att ställa frågor till er när vi ses om hur ni bor, om katten kommer att vara inne eller ute, hur mycket ni är hemma osv. Ni får gärna ställa frågor också! Ser fram emot att träffa er alla!  

Nicobella:

 

Nemi:

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se