Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 5 mars 2016

Vilket fint hem jag har!

Av Emelie - 5 mars 2016 14:46

Ni som har följt min blogg har kanske märkt att jag under många år kämpat med hälsan och självförtroendet och känt att jag velat ta tag i mig själv men inte riktigt orkat. Nu sedan några månader tillbaka så går jag helt in för att få ordning på mitt liv på alla plan, och idag, när H ska ha födelsedagskalas för sina släktingar, så kände jag faktiskt: Wow, vilket fint hem och vilken fin familj jag har! En härlig känsla! 

 

Mössens terrarium:

 

Lilla Lo gör läxorna:

 

H gör fruktsallad:

 

Elton och Cornelia sussar sött:

 

Dagen till ära har det även bakats rawfoodtårta:

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

ma

5 mars 2016 15:14

Verkligen jättefint! Bilden på Moa som sitter på väggen gå den att kopiera?

Emelie

5 mars 2016 15:38

den borde gå att skicka till dig!

 
Ingen bild

nicka61@yahoo.com

6 mars 2016 20:17

Ja, lägenheten känns större och luftigare! Tack för roligt kalas med inspirerande god mat! Jo förresten, vad hette nu den omega 3 ni prenumererar på?
Hälsningar!
Dojka

Emelie

6 mars 2016 20:33

Den heter Zinzino, beställ helst genom mig. ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se