Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 december 2015

Bästa ställena att köpa kattprylar

Av Emelie - 30 december 2015 18:42

Jag tillhör dem som tycker att kattleksaker, kattkalendrar, smycken med mera i första hand ska inköpas på loppisar till förmån för katthem, och i katthemmens egna webshoppar/auktioner.


Sveriges katthem gör ett helt otroligt arbete med hjälp av tusentals volontärer med att hjälpa hemlösa katter till ett värdigt liv. Där lagstiftningen och det praktiskt djurskyddet sviker, där tar frivilliga djurvänner vid och ser till att katter slipper frysa och svälta. Behovet är, tyvärr, oändligt, och katthemmen saknar ofta pengar. Så därför, innan du går till affären, kolla in djurhemmens webshopar först! Här nedan har jag samlat några:


Miss Mjau.

KKS webshop. KKS auktion 1. KKS auktion 2.

Rädda kattens webshop.

Katt!Katt! till förmån för Solgläntans hemlösa katter.

Stockholm katthem.

Ronnebys hittekatter.



 
ANNONS
 
Ingen bild

Anna

30 december 2015 20:00

Vilka bra tips! Kunde inte låta bli att shoppa lite- det går ju till katter i nöd :).

Emelie

30 december 2015 20:13

Å vad bra! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< December 2015 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se