Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under november 2015

Av Emelie - 12 november 2015 20:39

 Mollie:

 

 

   

Miranda:   

             

Melissa:

     

Just nu är min favorit i kullen Miranda, Caelyns familjs favorit är Melissa och Indigos mattes favorit är Mollie. Jag funderar mycket fram och tillbaka på vilken eller vilka av kattungarna ur L- och M-kullen jag ska behålla hos fodervärd, och inom två veckor har jag förhoppningsvis bestämt mig.

ANNONS
Av Emelie - 11 november 2015 12:54

Har börjat ta emot alla trevliga kattintressenter och allergitestare den här veckan, och oroar mig lite för att jag kommer att behöva säga nej till några som jag tycker verkar vara jättebra kattägare, men jag har ju bara ett begränsat antal kattungar till salu.

Just nu lutar det åt att jag vill behålla både Lova och Miranda hos fodervärdar, så säg till när vi ses om ni är intresserade av att bli fodervärd, så berättar jag mer. Jag har dessutom helt släppt tanken på att behålla goldenkillen Leopold, utan kommer att sälja honom som sällskapskatt till en lycklig familj. Han är en riktig charmör, precis som alla de andra i L-kullen!

Vad gäller pygmemössen i F-kullen, så måste jag erkänna att jag inte lyckades hitta alla när jag skulle könsbestämma dem, så jag har inte namngett dem heller. Känner mig lite förbryllad över att de bara verkar ha försvunnit, men troligen är det väl
mammorna som gömt dem nånstans i det stora terrariet. Nu har jag i alla fall både honor och hanar till salu för 100 kr styck.

ANNONS
Av Emelie - 7 november 2015 18:13

Leopold:

 

Lova:

   

Linnea:

   

Lo:

   

Av Emelie - 6 november 2015 15:51

Indigos matte testade en gullig björndress på Indigo!

Av Emelie - 6 november 2015 12:34

Jag visste att idag var sista chansen för mig att könsbestämma och namnge pygmémusungarna  i E-kullen. Ni som följer bloggen vet att E-kullen består av två eller flera kullar som föddes nästan samtidigt och som bor tillsammans med F-kullen, som är några dagar yngre. E-kullen kan flytta tidigast om tre veckor. Låt mig presentera kullen, som alla namngetts efter städer i världen:


E-kullen

 

Hanar: 

Eckard, blå

Enoch, blå

Ellis, agouti

Excello, agouti

Emmet, agouti


Honor:

Ellabell, blå

Estelline, agouti

Emmalena, agouti

Elmira, agouti

 
Av Emelie - 6 november 2015 10:20

Igår när vi var hos veterinären så lyckades jag ta ett par bilder på Mollie, Melissa och Miranda:

Melissa:

 

Miranda:

   

Mollie:

     

Av Emelie - 5 november 2015 20:55

Tyvärr måste jag berätta för er att Moa Moonstone inte gick att rädda. Det visade sig att hon hade en defekt på ryggraden och revbenen som gjorde att hon inte kunde andas ordentligt och jag valde på veterinärens inrådan att låta henne somna in. Hon var både min och den blivande fodervärdens favoritkatt i kullen, men ibland tar livet andra vägar än man har tänkt sig. Vackra kattungen Moa Moonstone blev bara 2 veckor gammal. Sov gott kära kisse.

 

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se