Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 november 2015

Goda nyheter!

Av Emelie - 30 november 2015 13:26

Nu har jag sett Leopold äta både torrfoder och våtfoder! Det är mycket möjligt att Linnea också har börjat äta torrfoder, bara att jag inte råkat se det.

Igår kväll hade två av kattungarna klättrat högst upp i klösträdet och La Minelle var jätteorolig och jamade hela tiden. Hon är precis som en överdrivet orolig människomamma. Till slut lyfte jag ner ungarna och då blev hon nöjd och lugn. Helst skulle hon nog vilja att de låg och diade hela tiden så att de inte kan skada sig.

Idag köpte jag 4 kg Sterilised 37 plus 12 påsar våtfoder som La Minelle får med sig vid flytten. Kattungeköparna får i stället en kupong från Royal Canin som de kan hämta ut mat för på djuraffären. Kom bara ihåg att bekräfta i mailet som Royal Canin skickar ut, så får ni hämta ut gratis mat sen. Mailet borde ha kommit igår, annars får ni höra av er till mig.

Sen hade jag sån tur att Mats på Göteborgs zoologiska ville ha en stor grupp afrikanska pygmemöss, inklusive ett gäng där jag var osäker på könet, så nu har jag bara pygmemöss som jag vet könet på, och därför borde det inte bli några fler hoppsankullar! Trots detta har jag fortfarande ganska många möss till salu. ?

Jag och min nya vän K har börjat med en nyttig och trevlig vana att promenera tillsammans. Känns sunt och bra. ?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofia (Julians matte)

30 november 2015 20:48

Härligt med lite medgångar Emelie! Det är du värd! Vad rolig hon är la minelle! :)

Emelie

1 december 2015 16:18

Tack snälla Sofia! Kram!

 
Ingen bild

Anna

1 december 2015 20:10

Tror du att du kommer att ha någon kull i vår/sommar? Så himla fina kattungar du har!

Emelie

2 december 2015 09:56

Ja det finns två kullar inplanerade som förväntas födas i början av sommaren. Vi får hålla tummarna att alltblir som vi har tänkt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se