Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under oktober 2015

Av Emelie - 14 oktober 2015 14:13

Den här kullen är den första kull där jag bara fått ungar av ena könet. Trots att jag haft så många kullar av både dvärghamster, guldhamster och sibirisk katt, så är det inte förrän nu, med C-kullen på afrikanska pygmemöss, som jag fått en ren pojkkull. Namnen har de fått efter himlakroppar:

Callisto, blå hane
Calypso, agouti hane
Castor, agouti hane
Charon, agouti hane

(Tyvärr fick jag inte användning för honnamnen Cassiopeia, Cordelia och Catalina.)

För första gången har jag även intressenter på pygmemössen. Igår sålde jag tre och på lördag tre till. Känns bra!

ANNONS
ANNONS
Av Emelie - 13 oktober 2015 09:27

Nu på morgonen har La Minelle bestämt att kattungarna ska flyttas till en av sänglådorna under våra sängar där vi förvarar lakan. Men då tar jag med mig bolådan till Caelyn, vars kull är beräknad till den 20:e!

Av Emelie - 12 oktober 2015 17:21

Leopold (som jag söker fodervärd åt):

       

Linnea:

 

Lo:

   

Lova:

 

Kullen:

     

Alla kattungarna mår bra och går upp i vikt. Jag kan redan skilja dem åt, för Linnea har ett mörkare ansikte än Lova, och Lo är ju mycket mörkare än Leopold. Så jag kommer inte att behöva måla nagellack mer på dessa små sötisar!

Av Emelie - 11 oktober 2015 20:59

Den första ungen föddes 18.15 och den sista 20.13 Alla vägde minst 100 gram. La Minelle var jätteduktig. Låt mig presentera:

Lova Lotus, brunspotted hona
Leopold Leopard, goldenspotted hane
Lo Lovebug, brunspotted hane
Linnea Lynx, brunspotted hona

Jag är otroligt lycklig över att en av hanarna är golden! Har alltid drömt om att äga en goldenfärgad sibir. Bilden visar hur han ser ut som nyfödd. Visst ser han ljus ut? Jag behåller nog honom på foder. Har har en lovande huvudform.

Jag tror jag ska kalla kullen för Goldenmirakelkullen.

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se