Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2015

Bildbomb på de nyfödda sibiriska kattungarna!

Av Emelie - 12 oktober 2015 17:21

Leopold (som jag söker fodervärd åt):

       

Linnea:

 

Lo:

   

Lova:

 

Kullen:

     

Alla kattungarna mår bra och går upp i vikt. Jag kan redan skilja dem åt, för Linnea har ett mörkare ansikte än Lova, och Lo är ju mycket mörkare än Leopold. Så jag kommer inte att behöva måla nagellack mer på dessa små sötisar!

 
ANNONS
 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

12 oktober 2015 18:56

Oh, vad roligt!

Jättegrattis! Så söta! och en golden, så fin :-)!

http://www.laghamras.se

Emelie

12 oktober 2015 21:58

Tack så mycket Ann-Katrin!

 
Ingen bild

Sofia julians matte

12 oktober 2015 19:45

Åh jag dör så söta! Vi skulle inte tacka nej till att bli fodervärdar åt Leopold! Man smälter ju!! ❤️

Emelie

12 oktober 2015 21:58

Ja han får verkligen oss människor att smälta! Ingenting är ännu bestämt med vem som ska bli fodervärd, utan det är bara att anmäla intresse, så väljer jag när jag "hittar rätt" bland dem som kommer hit och besöker kattungarna när de är runt 5 veckor gamla. Det viktigaste är förstås att vi har en plan för om han skulle bli besvärlig som fertil.

 
Margita

Margita

12 oktober 2015 21:58

Så fina de är!! Jag är så nyfiken på att få träffa dem i verkligheten.
Lo har fångat mitt intresse...:)

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

13 oktober 2015 09:25

Du är hjärtligt välkommen!

 
Ingen bild

Susanne

12 oktober 2015 22:31

Så söta och fina man smälter helt klart. Blir så kattungesugen. Ser fram emot att se de små liven. Ett stort, stort grattis!

Emelie

13 oktober 2015 09:24

Tack Susanne!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se