Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 7 juli 2015

En olycka kommer sällan ensam

Av Emelie - 7 juli 2015 15:32

Just när vi trodde att det inte kunde bli jobbigare med katterna så hände det en ny sak:


Någon av katterna lyckades på något sätt få upp haspen till fönstret till sommarstugan på Tjörn som vi lånade för några dagar sedan. Sedan hoppade Cornelia och La Minelle, båda innekatter, ut genom fönstret (som tur är så var det inte högt). Cornelia lyckades vi hitta nästan omgående, men La Minelle är fortfarande spårlöst borta. Vi har gått runt huset och närområdet och letat och ropat, lyst med ficklampa i alla hål och gömställen, satt ut mat och vatten, som fortfarande är orörda efter flera dagar. Det finns inga andra hus i den närmaste omgivningen vid huset. Vi har nu även satt upp lappar och jag ska skicka in en polisanmälan. Nu undrar jag om jag någonsin kommer att få se La Minelle igen. Jag blir helt förstörd av all oro och stress.    


Så här sockersöt var La Minelle som bebis:

         

 
ANNONS
 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

7 juli 2015 17:34

Hej!
Usch vad jobbigt! Håller tummarna att hon kommer hem snart!

http://www.laghamras.se

Emelie

7 juli 2015 17:42

Ja vi får verkligen hoppas det. :(

 
Margita

Margita

7 juli 2015 18:12

Nej men detta är ju konstigt. Ofta som det inte räcker med en tråkig sak utan det ska komma fler.😦usch vad jobbigt. Hoppas verkligen hon hittas igen!! Stor kram igen 💖

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

8 juli 2015 11:18

Ja vi får bara leta och hoppas!

 
Ingen bild

Anna

7 juli 2015 23:09

Men Emelie! Vad jobbigt! Hoppas och ber att hon är hemma snart.

Emelie

8 juli 2015 11:19

tack Anna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se