Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under maj 2015

Av Emelie - 21 maj 2015 23:32

Fluffes matte skickar meddelanden och foton lite då och då. Hon tycker han är hur mysig som helst. Jättekul att se honom utvecklas!

ANNONS
ANNONS
Av Emelie - 19 maj 2015 17:36

Jag har aldrig sett en sibirisk katt med så mycket blått i sin ögonfärg, väldigt tjusig kille!

Av Emelie - 17 maj 2015 16:23
     

Katten här ovanför heter Sengas Alija Aram, (som vuxen och som kattunge) och är pappa till min G-kull. 


Idag var jag och hälsade på den här katten, Miss Emmi's Julian Juniper, och jag tycker definitivt att de är lite lika. Julian, som till vardags kallas Brutus, ska på kattutställning på lördag, och sen i höst/vinter så hoppas jag att han får kull tillsammans med Helga och La Minelle. Julians mormor är samma katt som Arams mamma, så jag tycker man kan se lite släktdrag:

     

Julian som bebis:

 


Av Emelie - 16 maj 2015 16:26

En kvinna som heter Camilla Ask ringde mig nyss. Hon väntar en kull med sibiriska kattungar till helgen, där det kan födas både neva masquerade och sibiriska katter. Jag ska hjälpa till och vara lite mentor för henne, eftersom hon är nybörjare. Alla som vill testa allergi eller köpa kattungar är välkomna att kontakta henne. 


Mailadress: elsacamilla@gmail.com. Hennes instagramkonto heter @zazzas_kattungar.


Förväntade färger på ungarna: blåmönstrat, brunmönstrat, blåtabbymaskat eller bruntabbymaskat med eller utan silver och vitfläck.

Av Emelie - 14 maj 2015 16:57

På lördag hämtar jag hem min mushona Sol från sin date med Anubis. Eftersom jag har varit så otroligt velig den senaste tiden så har jag bestämt mig för att om det inte blir någon kull den här gången så tar jag en paus med mina musavelsplaner på obestämd tid, och satsar på katterna i stället. Det finns faktiskt tre katthonor nu som jag planerar att para i sommar/höst: Caelyn, Helga och La Minelle.

 

Helga och La Minelle

   

Av Emelie - 10 maj 2015 10:16

Nu har jag fått lite mer information av uppfödarna bakom Sol och Anubis. Det verkar som att föräldrarna till min kommande muskull inte har haft några hälsoproblem bland sina släktingar varken på satin eller på vitfläck. Det verkar därför rätt säkert att föda upp dem.

Och eftersom jag älskar både höggradig vitfläckighet och hårlaget satin så är det en mycket god nyhet! I min första kull finns det 37,5 procents chans för satin, men i så fall blir inte alla ungar i kullen satin, utan runt hälften. Det finns ett forum på nätet, Mus iFokus, där "alla" musintresserade brukar vara och där kan man lära sig mycket!

Rödögda möss kommer jag att välja bort ur aveln, för jag gillar inte den ögonfärgen så mycket och dessutom kan det finnas synproblem med dem.

Av Emelie - 7 maj 2015 19:33

Min uppfödarkompis Angelica föder upp guldhamstrar här i Göteborg. Just nu har hon hamsterungar till salu i flera olika färger. Hennes hemsida heter Lilla Mollys. Rekommenderas!


http://lillamollys.weebly.com

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se