Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 27 maj 2015

Hälsning från Jolene

Av Emelie - 27 maj 2015 15:21

   

"Hej Emelie,

här kommer lite bilder på vår Sissi (Jolene) som du kan skicka till fodervärden.
 
Allt är bra med henne. Hon är nu kastrerad och har under en tid nu fått vara ute själv. Det fungerar jättebra och hon älskar att vara ute. Vi släpper inte ut henne om vi inte är hemma. Då är hon inne tills barnen kommer hem från skolan och kan släppa ut henne. Hon gillar inte att inte få komma ut på morgonen. Hon går här och jamar och går mellan ytterdörren och där vi är och tittar långt efter oss. Vi har nu köpt en kattlucka man har inte riktigt bestämt var vi ska sätta den. Förmodligen blir det i badrumsfönstret.
 
Sissi är verkligen världen goaste katt. Kommer gärna och lägger sig bredvid eller på en när man tittar på TV eller läser bok. Hon är mycket social jämfört med andra katter jag känner. Tyvärr så har jag inte lyckats få henne att bli riktigt kompis med kaninerna. Det går bra så länge dom sitter stilla men så fort dom skuttar iväg så ska hon jaga dem vilket ju inte var oväntat. Det blir nog bättre när hon blir lite äldre och lugnar ner sig.
 
Visst är hon fin på bilderna Emoji.
 
Ha det så bra och hälsa familjen och fodervärdfamiljen.
 
/A"

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se