Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under april 2015

Av Emelie - 25 april 2015 20:40

Jag lydde Ann-Katrins råd och åkte tillsammans med familjen in till Blå Stjärnan. Nu sitter vi i väntrummet och kollar Gladiatorerna på TV. Det kan bli en lång väntan, det vet jag av erfarenhet. Hon i receptionen älskar sibiriska katter, så hon fick titta på Helga.

Jag gör det här mycket för min egen skull faktiskt. Blir så orolig av ovissheten. Fast det kan lika gärna bli så att jag blir hemskickad igen. Jag hoppas dock att de gör ultraljud så jag får se om ungarna lever. Glad att jag har familjen med mig, det känns tryggare då.

[Bild]

ANNONS
Av Emelie - 24 april 2015 21:16

Har det inte kommit några kattungar tidigt på måndag morgon så åker jag till Blå Stjärnan. Kan inte låta bli att känna mig lite orolig för att nåt är fel trots allt. Tyckte inte jag kände några fosterrörelser tidigare idag...

ANNONS
Av Emelie - 23 april 2015 23:48

Jag sover i vardagsrummet i natt också. Men jag börjar ju undra varför det inte händer nåt. Måste läsa på hur många dagar katter kan gå över tiden utan att man måste ingripa. Har aldrig hänt mig tidigare, men någon gång ska väl vara den första...

Av Emelie - 23 april 2015 20:12

Visst är han söööt!

Av Emelie - 23 april 2015 20:03

Djursjukhuset på ettan!

Av Emelie - 23 april 2015 19:39

Flufflisa:

       

Glittra:

     

Av Emelie - 23 april 2015 15:29

Inga Helgabebisar har ännu sett dagens ljus. Jag tycker att hennes mage är så liten för att vara högdräktig så jag börjar undra om det kanske bara finns en enda bebis därinne? Det vore i så fall tråkigt, för då får den inget syskon att leka med. Så jag hoppas på minst två. Jag har känt små, små fosterrörelser, och hennes bröstvårtor är större än vanligt, plus att hon har gått upp i vikt, så det kan inte bara vara jag som inbillar mig i alla fall....

Av Emelie - 22 april 2015 22:23

Jag sover i vardagsrummet i natt. Förhoppningsvis väcker Helga mig om hon ska föda, men jag gissar det blir i morgon.

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se