Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 12 januari 2015

Läget på kattfronten, avelsplaner

Av Emelie - 12 januari 2015 16:43

Nu är det klart att vår ljuvliga hemmavarande svartsmokehona Miss Emmi's Helga Harmony ska paras med brunmönstrade Zaribs Zorba så snart hon kommer i löp efter vinteruppehållet. Det blir vår L-kull. Förväntade färger på ungarna är brunmönstrade, svartsilvermönstrade, svartsmoke och svarta. Extra kul blir det om vi har tur och det dyker upp någon unge som är blå eller blåmönstrad, vilket det finns chans för. Då Helga är en otroligt mysig knäkatt så tror jag att ungarna får supertemperament.


Helga:

   

Zorba:

   


I början av sommaren 2015 är det tänkt att Senga's Caleana Caelyn (mamma till J-kullen) ska paras med Miss Emmi's Indigo Infinity från vår I-kull, vilket blir vår M-kull. Förväntade färger i den kullen är precis som med den förra kullen brunmönstrade, svartsilvermönstrade, svarta och svartsmoke. Men i den här kullen kan ungarna dessutom få vita fläckar eftersom Indigo är vitfläckig. Dessa ungar kommer nog att likna J-kullen en hel del, och få jättefint temperament precis som de.


Caelyn:

 

Indigo som kattunge:

  
ANNONS
 
Ingen bild

Anna S

15 januari 2015 22:31

Caelyn o Zorba har lite lika uttryck i sina ansikten tycker jag. Zorba är så fin, tror d blir kalasungar m Helga o honom. Blir spännande att se!

Emelie

15 januari 2015 23:06

Jag tycker Caelyn och Zorba är superlika varandra, verkligen "äktenskapstycke" som man brukar säga. Jag hade faktiskt tänkt para dem med varandra först, men sen kom jag på att jag kunde låna Indigo till Caelyn och då fick det bli så i stället.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se