Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 10 december 2014

Min önskelista

Av Emelie - 10 december 2014 16:19

Kära Gud,


Eftersom jag inte tror på tomten längre så riktar jag den här önskelistan till dig. Det finns bara tre saker som jag önskar mig, och de tre sakerna har jag önskat mig lääänge, faktiskt så länge jag kan minnas.


Här är min önskelista:


1. Att få känna mig 100% frisk och full av energi och livsglädje.


2. Ekonomisk trygghet för mig och min familj och att kunna försörja mig själv genom ett arbete eller eget företag där jag trivs och mår bra.


3. En ny jord utan våld, fattigdom eller orättvisor. Jag vet att det är möjligt med en sådan jord och jag vet att vi är på väg mot den, men jag vill att den kommer fortare, helst till julafton. Under tiden kan väl ni bloggläsare hjälpa mig att visualisera den? 


TACK PÅ FÖRHAND!

 

 
ANNONS
 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

10 december 2014 17:26

Bra önskningar och det är du/vi värda. Jag visuliserar den värld du önskar och vet som du att den kommer. Men även vi vill ju hinna uppleva den!

Kram

http://www.laghamras.se

Emelie

10 december 2014 17:40

Bra Ann-katrin!

 
Margita

Margita

11 december 2014 17:34

Jag visualiserar också för fulla muggar! :))

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

11 december 2014 19:26

Härligt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se