Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 8 december 2014

En ledsen dag

Av Emelie - 8 december 2014 14:08

Idag tog jag med Dave till Husdjurshälsan så att han fick somna in. Han blev 2 år, 7 månader och 11 dagar gammal. Jag vill rekommendera Anna Kjellén på Husdjurhälsan för alla som ska besöka veterinären, det kändes väldigt fint och värdigt idag. Anna är nog faktiskt min favoritveterinär alla kategorier, hon är jätteduktig och har hjärtat på rätta stället.

 


Jag går igenom en sorgeprocess just nu. Dels med Dave som avlivades idag, sen har jag blivit uppsagd från mitt jobb, och så har vår gamla trotjänare Toyotan bestämt sig för att den inte kommer att "leva" länge till. Och så blev det ju inget med drömmen om musuppfödningen. Men jag har bestämt mig för att det är okej att vara ledsen.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Dylan och Daisy

8 december 2014 15:49

Styrkekramar ❤️

Emelie

8 december 2014 18:16

Tack fina ni!

 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

8 december 2014 21:33

En jättekram från mig också!

KRAM

http://www.laghamras.se

Emelie

8 december 2014 21:39

Tack snälla du!

 
Margita

Margita

9 december 2014 22:10

Från mig med!!

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

10 december 2014 13:21

Tack söta du!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se