Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 8 november 2014

Fluffs matte Fanny skriver:

Av Emelie - 8 november 2014 21:25
"Hej!

Det syns inte så bra på bild, men jag var tvungen att visa ändå!
Bland det sötaste jag sett: Fluff har gjort sig ett eget litet bo under spånet :)
Han verkar vara väldigt förtjust i att gräva, så jag ska lägga till ännu mer spån i hela buren när jag städar.

Jag har bestämt att jag kommer kalla honom Kofi. (Syftande både på coffee och Kofi Annan).

Hälsningar Fanny"

 

Min kommentar: Vilket himmelrike det måste vara för Fluff att få bo i sin "megabur"! Han ser verkligen ut att sova gott.

 

För er som inte följt min blogg så vill jag visa det supercoola hamsterhemmet som Fanny har byggt:

 

 


Sen vill jag gärna visa den fina presenten med hamstersaker som jag fick av Fanny:

 

Om ni undrar vad det strimlade papperet är så kan jag berätta att Fanny har kommit på att man kan strimla hushållspapper i en dokumentförstörare för att skapa ett perfekt bäddmaterial till hamstrar!  

 


 
ANNONS
 
Rebecca

Rebecca

8 november 2014 22:52

Låter som Fluffe, han gillar också att gräva :D

http://byrrebecka.blogg.se

Emelie

9 november 2014 18:08

Ja jag tror att det är naturligt för hamstrar att gräva gångar och liknande, så det är verkligen bra när de får möjlighet att bete sig naturligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2014 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se