Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2014

Caelyn har hallontuttar!

Av Emelie - 12 augusti 2014 07:42

Igår var vi hemma hos Caelyn för att kolla om hennes bröstvårtor hade blivit rosa, och det hade de! :) Det betyder att hon med största sannolikhet är dräktig och ungarna föds om ca 44 dagar! Jag är så glad för det och fodervärdarna verkar också förväntansfulla. Jag har haft sån tur med mina fodervärdar, alla bor nära och är lätta att samarbeta med. Så nu längtar vi efter Caelyns kattungar! Caelyns uppfödare Margita längtar nog lika mycket som jag skulle jag tro. :) Och inte nog med det. Nu har vi lånat hem Maxim på obestämd tid för att vi hoppas att det ska hjälpa La Minelle att börja löpa så att hon också hinner para sig med honom medan han ägs av mig. Jag har även erbjudit hans fodervärd A att hon kan ta över ägandet och hålla honom fertil så länge hon vill. I vanliga fall brukar jag annars kastrera mina avelshanar relativt tidigt. Men den här gången har jag gjort ett undantag eftersom Maxim har fått ganska få avkommor och eftersom A är en ansvarsfull och pålitlig person. Dessutom är Maxim en avelshane med synnerligen goda egenskaper, så jag vill gärna att han får fler ungar. Det som jag gillar mest med honom är hans kraftiga kropp och härligt vilda sibirutseende. Att sen hans temperament är som en dröm och att han varit väldigt lugn som fertil gör ju inte saken sämre! Dessutom är han resultatet av ett antal duktiga norrländska uppfödares seriösa avelsarbete, och han tillför nytt blod till aveln i västsverige. Bara bonus med andra ord!


Bilder på Maxim:

     

Maxim och La Minelle:

 


 
ANNONS
 
Margita

Margita

12 augusti 2014 18:22

Åh vad roligt!!!!!!!!! Blir så glad, hoppas nu allt går bra och att det blir MÅNGA ungar! Haha :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

12 augusti 2014 21:36

Ja det vore väldigt kul!

 
Ingen bild

Anna

12 augusti 2014 21:54

*trörd tår i ögat* Såå kul att M ska bli pappa igen!:)

Emelie

15 augusti 2014 07:25

Ja, jag längtar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Måndag 9 okt 10:24


        I helgen var vi och hälsade på Otis Out Of This World, och han har blivit väldigt lik sin pappa Idefix och mycket rastypisk, även om jag tror han kommer bli ännu snyggare när han "vuxit till sig". Hans päls är tjock och kraftig med ett ...

Av Emelie - Tisdag 29 aug 17:56


Bella:       Bonita:       Benito:       Bianca:           ...

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Av Emelie - Torsdag 3 aug 18:28


Idag har jag varit hemma hos en annan uppfödare och hjälpt till att färgbestämma och könsbestämma fyra ljuvliga kissebäbisar. Det blev: Två blåspotted-vita honor En svart-vit hona En brunspotted-vit hane Är du intresserad av en kattunge, kont...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se