Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 14 februari 2014

Färger, färger, färger

Av Emelie - 14 februari 2014 20:31

En av hamsterungarna, Bea eller Bella, såg väldigt liten och trött ut idag, så jag försökte stödmata henne lite med hjälp av en spruta och lite sojamjölk. Hoppas att hon klarar sig, lillan. Ungarna äter nu riktig mat med god aptit. Framför allt är det vetegroddar som de mumsar på så här i början. Jag börjar tro att några av ungarna i Milkys kull är silversobel, dvs cremebaserade. Inte de färger jag hade väntat mig, men det är väldigt vackert med silversobel. Bild på en silversobel (Aurica) från förra kullen:

 


På ett par av dem ser man tydligt att de kommer att bli normalfärgade, medan andra verkar gå mer mot silvergrå, men det är ännu svårt att se tydligt. Den ljusaste hanen, Bastian, tror jag nu kommer att bli creme. Buster och Benjamin ser ganska olika ut i färgerna, och jag funderar på om Benjamin kanske är silver pearl umb i stället för gul umb. Eller så kanske Buster är gul brunörad umb. Mycket spännande är det med alla färger! Har jag berättat att jag valde att föda upp guldhamstrar delvis för att det finns så många färger att välja på?     


C-kullen (Ada + Portal) - nytt försök att färgbestämma


Caspian, silvergrå umb hane

Casper, normalfärgad umb hane

Casanova, normalfärgad hane

Chimmi, normalfärgad hane

Crystal, silvergrå hona

Cassandra, silvergrå umb hona

Cherry, normalfärgad umb hona

Casablanca, silvergrå umb hona

Cindy, silvergrå umb hona

Caramel, caramel hona

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se