Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 12 januari 2014

Nästa helg ska jag para guldhamstrar i Karlstad!

Av Emelie - 12 januari 2014 21:15

Jag är så glad för idag har jag haft kontakt med min kusin A, som bor på Hammarö, och med N, som äger snygga hamster Moses, och nästa helg tar jag med mig både Milky och Ada på parningsresa! Ska bli sååå spännande! Jag är så barnsligt förtjust i djuravel.


Här är Miss Emmi's Ada:

 

Här är Milky:

 

Här är Moses (Zvintos Always Awsome):

 

 

   

Foton på Moses: Nathalie Månsén.

Hoppas allt går bra och att det föds små sötnosar här hemma!   På bilderna ser man tydligt att Moses är bättre typad än mina tjejer, så jag kommer troligen att göra framsteg i avelsarbetet.


Utfallet på ungarna mellan Milky och Moses borde bli som följer:

50% långhår, 50% korthår

50% bandade, 50% inte bandade

50% satin, 50% inte satin

50% brunörade/rost, 50% inte brunörade/rost (Fast där är jag osäker om Milky verkligen bär på rost. Tror att det kan ha blivit fel i färgbestämningen. I så fall blir det inga brunörade.)

50% heterozygot silvergrå, 25% homozygot silvergrå, 25% inte silvergrå

50% av hanarna gula, 50% inte gula

50% av honorna skp, 50% inte skp

Om Moses är bärare av creme blir 25% creme.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se