Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 22 november 2013

Idag fick jag det här mailet:

Av Emelie - 22 november 2013 09:16
"Hej jag funderar om du är intresserad av att länka eller göra inlägg på din blogg om min sida gladapannkakan.se
kolla in sidan skulle det vara intressant kan du väl höra av dig med pris mvh fredrik"

Kan inte låta bli att fnissa lite.....Skulle kännas helt konstigt att ta emot pengar för att blogga.

 
 
ANNONS
 
Margita

Margita

22 november 2013 15:21

men du, varför skulle det kännas konstigt? En del lever ju nästan på sin blogg. Det är en möjlighet och du har ju stor läsekrets. Du skulle kunna tjäna en slant och varför inte?

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

1 december 2013 17:55

Det skulle kännas konstigt för att jag föredrar att skriva om vad jag vill, även sånt som de som betalar inte gillar.

 
Mattias Kesti Östergren

Mattias Kesti Östergren

22 november 2013 16:47

Jag fick också det här mejlet. Lite efterforskning visade att Fredrik Johansson är en bedragare och ett besök på sidan visade att den var en sjukt ful och dålig "kopia" av happypancake.com.

http://unvisual.com

Emelie

1 december 2013 17:54

Hmmm....

 
Torbjörn S. Brandhill

Torbjörn S. Brandhill

23 november 2013 12:46

Hej, det är med största sannolikhet bedrägeri. Jag är van att tjäna pengar på min blogg och brukar få olika erbjudanden. Det här erbjudandet fick jag också igår, vilket ger ett väldigt oseriöst intryck. Jag kan ha fel, men det är min spontana bedömning. Ha det bra. Hälsningar Torbjörn.

http://farbrorbla.bloggplatsen.se

Emelie

1 december 2013 17:53

En ny sorts bedrägeri för mig.

 
fanny

fanny

24 november 2013 08:15

Har han skickat till dig med?:s

http://www.nattstad.se/strength

Emelie

1 december 2013 17:53

Hahaha, verkar så.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2013 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se