Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 juli 2013

Milkys ungar är födda!

Av Emelie - 30 juli 2013 14:50

Idag när jag kom hem från jobbet så kom jag plötsligt ihåg att det var idag som Milkys ungar skulle födas. Jag lade ner ett salladsblad och en liten skål med keso och när Milky reste sig på bakbenen så såg jag en hel hög med hamsterbebisar som låg där under henne!   Hon verkade helt cool, ungefär som att det var inget konstigt med det. Just nu så försöker jag tvinga mig själv att hålla mig borta så att hon inte ska bli störd. Håller tummarna för att hon ska känna sig trygg och att allt ska kännas bra för henne. Helst av allt skulle jag förstås vilja titta mer på bebisarna, men det får jag inte förrän de har blivit större. Duktiga, duktiga Milky!!!

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Natalie, Jaxx

30 juli 2013 15:02

Gud vad roligt !!! Du får lägga in bilder sen när dom blivit större ! vi är stolta här hemma :) Vad härligt att det gick bra !

Emelie

30 juli 2013 21:41

Ja, det är verkligen roligt! Du gjorde ett bra jobb som "hamsterparare"! Jag kunde inte låta bli att försöka räkna dem och jag fick det till 10 stycken. Vi får hoppas att alla överlever. Och sedan får du välja hamster först!

 
Lisa - mamma till Knut & Agnes & gravid med 3:an

Lisa - mamma till Knut & Agnes & gravid med 3:an

1 augusti 2013 11:28

Men vad kul! :D hoppas att du snart kan ta kort på dom så att vi får se dom nakna små sötnosarna! :D

http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Emelie

1 augusti 2013 13:00

Ja, men jag vågar inte ännu, för guldhamstrar kan lätt bli stressade. Men det ser ut att vara 11 stycken.

 
Ingen bild

Catlover

2 augusti 2013 12:22

Är de lika söta som mamma så är det lovande. :) Förstår att det är svårt att låta bli att kolla men som sagt vänta ett tag så allt går bra.

Emelie

2 augusti 2013 18:23

Jag känner på mig att de blir otroligt söta!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se