Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 4 juli 2013

Fitline - bra eller dåligt?

Av Emelie - 4 juli 2013 01:32

Jag känner mig "nästanlurad" just nu. Jag råkade hamna på ett sånt där "säljparty" för en produkt som heter FitLine. Jag var på bra humör den dagen och kände för att vara spontan och prova något nytt och så dök det här upp. Eftersom man ska bli bättre i magen av dessa produkter så blev jag intresserad när de berättade att det renar tarmen och att människor får mindre magproblem. Jag frågade om de innehåller socker eller sötningsmedel och fick svaret att de inte gör det, men när jag kollade på innehållsförteckningen så upptäckte jag att de innehåller båda.   Fattar inte varför jag inte gick ut på en gång när jag upptäckte det.....  


Fast ändå verkar det som om många människor upplever att de mår bättre av ta Fitline, de berättade om mindre värk i kroppen, högre energinivå, tjockare hår, bättre sömn, mindre magproblem, hjälp mot psoriasis, bättre sårläkning mm, så jag blev riktigt imponerad och tänkte att det kunde vara värt att testa, så jag skrev på ett papper om att jag ville prova, men nu i kväll så började jag lyssna på mitt eget tvivel, och letade på Google, och upptäckte att vissa personer vierkligen upplever positiva effekter, men inte alla. Och då började jag tänka efter: vill jag verkligen lägga en massa pengar på detta? Svaret inom mig blev nej, så jag mailade säljaren och avbokade.


Nu efteråt känner jag mig lite dum för att jag "nästan lät mig bli lurad". Det är väl så att man så gärna vill hitta det där "undergörande medlet" som ska hjälpa en på alla möjliga sätt. Och då låter man sig bli invaggad i en sorts illusion, fast man innerst inne vet bättre. Nu är det här väl kanske inte världens värsta sätt att bli lurad på, det är ju bara lite vitaminer och mineraler och sånt, och många har ju faktiskt upplevt tydliga förbättringar, men jag skäms lite ändå för att jag skrev på papperet utan att det kändes 100% rätt. Och att jag var beredd att betala så mycket pengar bara för att jag kanske skulle bli friskare. Och det här med multilevel marketing känns inte heller rätt. Här är en länk till en bloggare som skriver om Fitline:

http://sakermittivarlden.blogspot.se/2012/04/fitline-inget-for-mig.html

 
ANNONS
 
Daniella

Daniella

4 juli 2013 07:55

Vad synd att det blev så... Det som verkade så bra. Kanske lite för bra för att vara sant helt enkelt..

http://brownbetty.blogg.se

Emelie

4 juli 2013 12:50

Troligen, ja.

 
Ann_Sofi Forsman

Ann_Sofi Forsman

1 september 2013 19:23

Alla är ju olika och vi har alla olika mycket behov den ena och den andra vitaminer och mineralen. Vad synd att du inte testade - du har ju 30 dagars nöjd kund garanti. Om du inte av någon anledning vill fortsätta dricka efter 1:a månaden kan du skicka tillbaka allt och få pengarna tillbaka. Hur många näringstillskott ger den möjligheten???
Och nog tycker jag att du är värd mycket mer än bara 849 kr/månaden.

http://stressad.blogspot.se

Emelie

1 september 2013 21:00

Jo, jag testade faktiskt. Me jag fick så ont i magen att jag var tvungen att sluta efter två dagar - trots att jag sagt till att jag hade känslig mage så skickade de den vanliga. Nej, jag har börjat med ett annat tillskott i stället, som varken innehåller koffein, socker eller sötningsmedel, och som dessutom är billigare!

 
Ingen bild

mari.lundin@yahoo.co.uk

17 februari 2014 22:30

Jag tycker att det ändå är lite märkligt. Det är ca 100.000 som använder dessa produkter, runt om i världen (närmare bestämt i 43 länder). Visst är det väl så att det finns människor som tror att när man börjar ta kosttillskott, å jäklar i min låda ska det hända saker i kroppen, helst nästa dag!! Och det ska sägas, att det finns de personer som jag personligen har signat in, som har fått en reaktion inom 3 dagar, vilket är mycket ovanligt. Ska dock sägas att denna person lider utav progressiv MS. Idag, efter 4 månader med Fitline är hennes liv förändrat. Och då menar jag till det positiva. Hon säger själv att hon inte klarar sig utan dessa produkter. Sjukdomen har inte försvunnit, men hennes värk och stelhet är nästan som bortblåsta. Att du fick ont i magen är inte heller det något konstigt (synd att de skickade fel). I våra tarmar sitter det MESTA utav vårt immunförsvar. När det är obalanser i tarmarna, så reagerar de när rätt sorts näring tillförs. Fruktosen i produkterna är lika liten mängd som i ett äpple. Det finns där för att upptaget utav vitaminerna och mineralerna ska bli optimalt i tarmen och vidare ut i cellerna. Vad jag reagerar på är, att människor ALLTID ser det som är skrivet negativt, men inte alla som är positiva till produkterna. Men de flesta är helt ok med att ta de syntetiskt framställda mediciner som läkare skriver ut, utan att blinka!!

Emelie

18 februari 2014 07:51

Jag tycker inte att det är rimligt att beta så mycket pengar för vitaminer och mineraler. Man kan få samma sak till ett mycket bättre pris på till exempel hälsokostaffären. Sen vill ha ha något som är utan koffein, då jag inte tål koffein.

 
Mia

Mia

22 juni 2014 23:47

Fitline har grymma produkter. Jag älskar FitLines produkter!

Jag skriver om deras produkter i min blogg! http://miassecrets.blogg.se/


Här kan man köpa deras produkter för dem som vill :
http://www.pm-international.com/shop/?action=quickorder&s_id=180&cid=203&c_id=5045&TP=6235105

http://www.pm-international.com/shop/?action=quick

Emelie

30 juli 2014 18:07

Jag rekommenderar alla som är sugna på Fitline att i stället köpa kosttillskott på en hälsokostbutik till ett lägre pris och med bättre kvalitet. Det finns inget som motiverar det höga priset på Fitline, även om jag håller med om grundproblemet att många människor i vårt samhälle är felnärda och har brist på vissa näringsämnen.

 
Ingen bild

Madde

25 januari 2015 22:43

Jag håller med..tror inte riktigt på teorin att man inte får i sig all näring via mat om man äter bra...men hursom är det verkligen ett överpris..Apotek Hjärtats multivitamin brus innehåller samma som activaze och för under 100- lappen.

Emelie

26 januari 2015 11:09

Bra att du tänker kritiskt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se