Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under juni 2013

Av Emelie - 9 juni 2013 09:27

De egenskaper jag värdesätter mest hos människor i min omgivning är:

  • Ärlighet. Jag gillar verkligen människor som visar vilka de är och som man vet var man har. I affärsvärlden finns ordet "genomskinlighet", dvs att man visar för omvärlden vad som gäller, vad som är viktigt för en själv just nu. Dvs. man är genuin och äkta. Sånt gillar jag hos andra människor. Och hur ska man kunna samarbeta om man inte vet förutsättningarna?
  • Pålitlighet. I min norrländska familj var det alltid självklart att man skulle leva upp till minst det man hade lovat, oavsett vad som hände, och om man märkte att man inte skulle hinna göra det man hade lovat så sa man till i god tid. Man lovade aldrig något som man inte vad säker på att man kunde hålla. På så sätt behövde ingen bli besviken. Jag uppskattar människor som är på det viset ännu mer idag när jag bor i södra Sverige.

ANNONS
Av Emelie - 8 juni 2013 14:45

                 

ANNONS
Av Emelie - 7 juni 2013 13:12

Jag känner en sån oerhört stark kärlek till min dotter. När jag tänker på henne mår jag alltid bra (utom några gånger ibland när jag känner mig lite orolig för något). Jag är så tacksam för att jag har henne och det finns nog inget med henne som jag inte gillar, inte ens när hon retas eller säger klokheter om mig som jag helst inte vill höra.   Den här fina bilden har H tagit i Humlemora i Stockholm:

 

Stockholms smalaste gränd:

 

Den här bilden tog Lilla Lo samma dag med pappas mobil:

 

Av Emelie - 7 juni 2013 08:22

"HEJ EMELIE =)

Vi mår bara bra! Vi har flyttat igen så nu har vi köpt oss ett hus =) Diesel har blivit lite halvt om halvt ute- och innekatt. Fast bara när matte eller husse är hemma. Och han har även blivit Ws (Js dotter) bästa kompis, hon verkligen älskar honom. Ska springa och krama honom hela tiden och utbrister Dih så fort hon ser honom, och ska hon hem till mamma så ska han helst få 10 kramar innan vi åker =)
Han har även fångat sin första mus i förra veckan. Han kom in med den levandes när jag stod och städade och släppte den under köksbordet, den sprang för livet och Diesel efter, sen kunde den stanna upp och då sopade Diesel till den med tassen så den skulle röra sig igen så han kunde fortsätta leka med den! I 30 minuter stod jag och försökte få tag på stackaren så jag kunde släppa ut den men tillslut så! Då dröjde det bara 20 min så kom han in med den igen, halvdöd denna gången.... High life var det här hemma i alla fall ;)


Kära hälsningar

A"

       

Min kommentar: Jag tycker att Jasper är den snyggaste katt jag någonsin ägt. The cat of my dreams!   

Av Emelie - 7 juni 2013 08:11

"Hej Emelie!

Alvin mår prima och har varit lite extra sprallig så här på födelsedagen!
Han fick en ny fin matskål och godisleksak!
Hoppas alla syskonen mår fint!

Kram

Alvin och gänget!"

 

Av Emelie - 6 juni 2013 10:50

Idag var en liten 6-årig flicka här med sin mamma för att välja en hamster ur den senaste kullen. Det kändes helt fantastiskt att se hur försiktigt hon höll i sin hamster och hur mycket hon längtade tills hamstern ska flytta hem till henne. Hon valde mandarintjejen Marill. 

 

 

  


  

Av Emelie - 3 juni 2013 22:40

Den hamsterkull som föddes den 23 maj består av följande sötnosar, även de uppkallade efter Pokemonfigurer:

 


Steelix, agouti hane (vi trodde först sapphire, men sedan blev killarna så mörka så de måste bara vara agouti)

Elekid, agouti hane

Furret, mandarin pearl hane

Marill, mandarin hona

Chikorita, mandarin pearl hona

Lugia, sapphire pearl hona


Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se