Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 23 juni 2013

Kärlek, hat och sex

Av Emelie - 23 juni 2013 16:19

Hilma

   

Hilding

 

Henrik

 

Helga och Henrik

   

Helga


Kattungarna och Chanel bor hemma hos oss över helgen. I natt är det sista natten med gänget för i morgon flyttar de till sina nya hem. Det är väääldigt söta och väääldigt busiga. Vi har kattungarna och kastraterna i olika rum, men Chanel lyckades förstås ändå smita in till Cornelia och Elton den första dagen. Hon var så arg så att hon hade säkert försökt döda dem båda om inte H hade lyckats få tag i hennes svans och lyfta tillbaka henne i köksdelen av lägenheten.


Idag är det andra toner i skällan. Chanel löper och det enda hon vill är att försöka förföra Elton. Hon ligger framför honom och åmar sig och håller på, men Elton, som är kastrerad, är visserligen intresserad, men får inte riktigt till det. Ibland tar han tag i hennes nacke, men efter ett tag ger han liksom upp. Kattungarna och våra kastrater är lite rädda för varandra fortfarande, Henrik tyckte till exempel att Elton var jätteläskig att möta, så just nu är Chanel, Elton och Cornelia i vardagsrummet och kattungarna i köksdelen. Ja, se katter.   

 

Bildbevis: Chanel och Elton försöker säkra kommande generationer, men tyvärr kommer det inte att bli några kattungar gjorda. (Hade säkert blivit fina bebisar annars.) De verkar för övrigt inte heller ha läst kattförståsigpåarnas direktiv om att låta kattmamman vänta ett år innan hon paras igen.  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se