Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 25 mars 2013

Min lärarlegitimation har kommit.

Av Emelie - 25 mars 2013 10:46

Reklamen har kommit tillbaka till min blogg, och jag har försökt betala 200 kronor för att ta bort den, men det fungerade inte. Lovar att jag ska försöka igen, för reklamen är väldigt störande.


Igår upptäckte jag i min mail att jag har fått min lärarlegitimation. Skickade in ansökan för 1,5 år sedan, så det var ju på tiden.   

 
ANNONS
 
Carina

Carina

25 mars 2013 12:46

Ja den tog tid på sig, jag vet ju att det är här hos oss i Kiruna på rikspolisstyrelsen som den scannas in så om jag nu ska skämta så kan jag ju säga att vägen hit upp är ganska lång.....

nej skämt och sido....Men så roligt att ni ska få kattungar.

http://carri.bloggagratis.se

Emelie

26 mars 2013 08:25

Ja, det känns jättespännande! Varje gång är man så nyfiken på vad det blir för färger och kön och hur många det blir. Och sen får man ju följa med i deras utveckling och lära känna dem mer och mer. Det är fantastiskt.

 
Lisa - mamma till Knut & Agnes

Lisa - mamma till Knut & Agnes

28 mars 2013 09:35

Du måste registrera dig till WyWallet, det är något nytt som infördes typ 1:a februari eller nått sånt. Så WyWallet har hand om allt som har med mobilbetalningar att göra. Jag hade problem jag oxå när jag skulle betala bort min reklam och när jag skrev till bloggplatsen, så fick jag till svar att WyWallet börjat gälla och att man var tvungen att registera sig där. Du ska ha fått hem ett sms från WyWallet för någon månad sen, du behöver typ bara svara ja på det smset.

http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Emelie

29 mars 2013 09:47

Tack så mycket för informationen! Fast just nu känns det lite jobbigt att jag måste registrera mig på ytterligare ett ställe, så jag väntar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se