Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 21 mars 2013

Bästa hamsterhemmet?

Av Emelie - 21 mars 2013 14:59

     

En sak som jag har insett är att en guldhamster är mycket större än en dvärghamster, och behöver därför en mycket större bur/låda, ett mycket större hjul och ett mycket större hus. Därför åkte jag idag till IKEA och köpte den här Samla-lådan på 130 liter, och jag åkte även till djuraffären och köpte det största hjulet. Ett större hus kommer jag även att få investera i så småningom. Milky fick nosa omkring lite så här innan inflyttningen och hon verkar gilla det. En annan sak som jag upptäckte idag var att Milky har börjat lukta precis som mina hamstrar brukade lukta när jag var liten, och nu vet jag att det betyder att hon brunstar. Alltså var det nog så att mina hamstrar Molle och Molino egentligen var en Molly och Molina! På den tiden visste nog djuraffärerna mindre än de gör idag, de kunde tydligen inte ens se skillnad på hanar och honor, eller så var det ingen av oss som frågade!   

 
ANNONS
 
Kronoskogens

Kronoskogens

23 mars 2013 12:21

Skall helt klart bli en sådan låda hos mig med när jag skaffar min guldis ;)

http://kronoskogensvintervita.weebly.com

Emelie

24 mars 2013 10:56

Ja men den tar jääääkligt mycket plats... ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se