Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 22 februari 2013

Vill ha nytt akvarium!

Av Emelie - 22 februari 2013 14:36

Plötsligt idag så blev jag himla sugen på att skaffa ett nanoakvarium. Ett sånt här Fluval Edge vill jag ha:

 

I akvariet vill jag ha växter som passar ett miniakvarium, samt 12 stycken underbart söta pygmépansarmalar (de är pyttesmå!):

    

Jag vill även ha någon vacker sten eller trädgren i akvariet. Kanske några räkor, men jag har inte bestämt mig för det ännu. Eller också några rasbora:

 

eller endlers:

 

Jag vill placera akvariet i serveringsgången mellan köket och vardagsrummet. Skulle bli så fint! (Enda nackdelen är väl att det kostar en hel del pengar och att man måste byta vatten ofta.....Är inte säker på att H är så sugen på akvarium heller. Han vill nog hellre ha en platt-TV......)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

23 februari 2013 16:40

Har nyss hälsat på en kompis som har ett Fluval Edge-akvarium. Det kostar inte mer än 1500 kr - en bråkdel av vad en ny LED-TV kostar. Är själv sugen på att skaffa ett! :)

Emelie

24 februari 2013 16:08

Det är sant. Men om man lägger till alla tillbehör så blir det en ganska stor slant.....Var och kollade på akvariet och fiskar på en akvarieaffär idag. Är sjukt sugen, men det måste vänta tyvärr...
Saker som jag behöver skaffa: Bottensubstrat, sten eller trädgren, växter, fiskar, håv, vattenförbättringsmedel, fiskmat, växtnäring.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se