Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 november 2012

Jag: en crazy cat lady!

Av Emelie - 30 november 2012 23:20

 

Ibland får jag en stark lust att vara en sån där "Crazy Cat lady". Eller rättare sagt, jag önskar att jag kunde rädda alla hemlösa katter som det är synd om. Att alla hemlösa katter kunde få komma och bo hos mig och att det inte skulle vara synd om dem längre. Och att alla dessa oändligt många katter skulle få plats hos oss och att jag skulle ha tid att städa och ta hand om dem och att de skulle trivas hemma hos oss och att jag skulle kunna gosa med dem hur mycket som helst utan att bli allergisk. Så önskar jag att det var.  


Och ibland sitter jag och surfar på kattsidor och så önskar jag att jag hade en cremefärgad katt och en vit katt och två svartsköldpaddsfärgade katter: en utan vitt och en med mycket vitt. Och så en blåsköldpaddsfärgad förstås. Och så vill jag ha katter av olika raser: en abessinier och en bengal och en burmilla och en oriental och en singapura. Sedan ska vi inte tala om alla sibiriska honkatter som jag vill ha hemma och alla kattungar som de skulle få...  


Jag liknar nog de där kvinnorna som bara skaffar fler och fler barn. (Förutom att jag inte skaffar fler katter annat än i fantasin. Än.)


Ja, ni fattar: I hjärtat ÄR jag en crazy cat lady!

 
ANNONS
 
Margita

Margita

1 december 2012 10:28

men då kan vi bilda en klubb! Hade jag haft råd och utrymme då hade jag definitivt haft fler katter. Även jag hade kanske haft abessinier, tycker de är så vackra katter.

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

1 december 2012 11:20

Hahaha, vi är GALNA! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se