Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 14 september 2012

Jag gillar verkligen att träna med min PT!

Av Emelie - 14 september 2012 12:37

Nu har jag varit och tränat och det känns jättebra i kroppen! Det var en riktigt intensiv halvtimme där vi gick igenom ett nytt träningsprogram. Min PT tycker inte att jag ska träna så många gånger i veckan, utan det är bättre att träna intensivt när jag väl tränar. Han tycker inte heller att jag ska träna BodyPump, för det ger inte lika bra förbränning som det nya träningsprogrammet som jag har fått. Så jag har fått tänka om lite eftersom jag litar på att han besitter kunskap om de senaste forskningsrönen inom träning. Jag kommer att träna det nya intensiva programmet måndag, onsdag och fredag. Söndagar kommer jag att ha som reservdag eller köra ren konditionsträning på gymet eller en powerwalk i skogen. När Lilla Lo är på tennisen så kommer jag att läsa, promenera eller göra något annat.


Mitt nya träningsprogram är varierat och intensivt. Man gör inte varje övning så länge, men det är 20 olika övningar som verkligen känns, kan jag säga, och man upprepar varje övning cirka 12 gånger eller tills man inte orkar mer. I början och i slutet av passet tränar jag på konditionsmaskiner. I stort sett alla övningar innebär någon form av instabilitet, vilket gör träningen effektivare. Jag kommer att använda pilatesboll, TRX-band (se bild), kettlebells med mera. Jag gillar variationen och utmaningen! Vore det inte trevligt om jag kunde träna med min PT varje månad i fortsättningen också?

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se