Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 14 september 2012

Jag gillar verkligen att träna med min PT!

Av Emelie - 14 september 2012 12:37

Nu har jag varit och tränat och det känns jättebra i kroppen! Det var en riktigt intensiv halvtimme där vi gick igenom ett nytt träningsprogram. Min PT tycker inte att jag ska träna så många gånger i veckan, utan det är bättre att träna intensivt när jag väl tränar. Han tycker inte heller att jag ska träna BodyPump, för det ger inte lika bra förbränning som det nya träningsprogrammet som jag har fått. Så jag har fått tänka om lite eftersom jag litar på att han besitter kunskap om de senaste forskningsrönen inom träning. Jag kommer att träna det nya intensiva programmet måndag, onsdag och fredag. Söndagar kommer jag att ha som reservdag eller köra ren konditionsträning på gymet eller en powerwalk i skogen. När Lilla Lo är på tennisen så kommer jag att läsa, promenera eller göra något annat.


Mitt nya träningsprogram är varierat och intensivt. Man gör inte varje övning så länge, men det är 20 olika övningar som verkligen känns, kan jag säga, och man upprepar varje övning cirka 12 gånger eller tills man inte orkar mer. I början och i slutet av passet tränar jag på konditionsmaskiner. I stort sett alla övningar innebär någon form av instabilitet, vilket gör träningen effektivare. Jag kommer att använda pilatesboll, TRX-band (se bild), kettlebells med mera. Jag gillar variationen och utmaningen! Vore det inte trevligt om jag kunde träna med min PT varje månad i fortsättningen också?

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Tisdag 29 aug 17:56


Bella:       Bonita:       Benito:       Bianca:           ...

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Av Emelie - Torsdag 3 aug 18:28


Idag har jag varit hemma hos en annan uppfödare och hjälpt till att färgbestämma och könsbestämma fyra ljuvliga kissebäbisar. Det blev: Två blåspotted-vita honor En svart-vit hona En brunspotted-vit hane Är du intresserad av en kattunge, kont...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se