Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 14 september 2012

Kolla vilken vältränad man jag har!

Av Emelie - 14 september 2012 07:53

 

 

Här springer H ett 10 000-meterslopp. Han ser rätt sammanbiten ut.   Jag tycker verkligen det är snyggt att vara vältränad, och jag önskar att jag också var det, men jag är ju på god väg, eller hur? H har tränat hela sitt liv, och för honom är det en livsstil. Men löpning har han inte tränat så länge, bara de senaste åren. Jag har börjat se honom som en stor förebild inom träningsområdet. Kolla in hans långa strumpor: det är stödstrumpor.  Stödstrumpor är mycket populära bland löpare nuförtiden, det hjälper till med återhämtningen på något sätt. Prova själva någon gång när du har träningsvärk i vaderna, det är skönt! På fötterna har han spikskor för att han ska springa snabbare.


Idag har jag en ny tid med min PT. Jag förbereder mig på ett hårt träningspass med mycket blod, svett och tårar. Eller i alla fall svett.  Jag har kommit fram till att jag vill träna på dagtid, och att jag faktiskt kan passa på att träna på Sportlife ett par dagar i veckan, eftersom det skulle funka så smidigt när Lilla Lo tränar tennis och jag ändå skjutsar henne dit (gymet är i samma hus). Sen har jag kommit på att jag vill träna 5 dagar i veckan: måndag (Sportlife tennisklubben), tisdag (BodyPump, Sats), torsdag (SatsPowerStep), fredag (Sportlife tennisklubben), söndag (Sats). Min PT tipsade om att jag vissa dagar kan köra bara konditionsträning: 30 minuter på crosstrainern varierat med roddmaskinen skulle vara en stor utmaning för mig, som i stort sett startade på noll för några veckor sedan!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se