Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 september 2012

Min träning går vidare.

Av Emelie - 13 september 2012 17:36

Idag passade jag på att få en pratstund med min PT när jag var på gymet. Han lärde mig att enda gången man ska låta bli att träna är när man har feber, ont i halsen eller grönt snor. Det är ju en enkel regel, eller hur? Alla andra gånger är det bara att gå till gymet, hur man än känner sig. Jag ska mäta mitt midjemått idag, så att jag lättare kan se mina träningsframsteg. Måste bara hitta måttbandet först.   


En bra sak med fysisk träning är att man inte blir lika sötsugen när man tränar, och då blir det mycket lättare att äta nyttigare. Jag har börjat se träningen som ett jobb: det är ett ställe som jag går till och gör det jag ska göra och sedan är jag klar. Funkar riktigt bra! 
ANNONS
 
Margita

Margita

13 september 2012 21:24

haha, vad lika vi är! Jag har också bestämt mig för att se träningen som ett jobb. En livsstil helt enkelt.

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

14 september 2012 07:52

Vad kul att vi tränar båda två. Då kan vi peppa varandra!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Tisdag 29 aug 17:56


Bella:       Bonita:       Benito:       Bianca:           ...

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Av Emelie - Torsdag 3 aug 18:28


Idag har jag varit hemma hos en annan uppfödare och hjälpt till att färgbestämma och könsbestämma fyra ljuvliga kissebäbisar. Det blev: Två blåspotted-vita honor En svart-vit hona En brunspotted-vit hane Är du intresserad av en kattunge, kont...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se