Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Hälsning från sötnosen Gizmo!

Av Emelie - 13 augusti 2012 22:53

"Hej Emelie! Nu var det ett tag sen!
Nu har Gizmo vuxit rejält och gått upp ett kilo i vikt. Han har förändrats  en del utseendemässigt, kroppsbyggnaden börjar likna hans mammas och allt fler  mönster visar sig i hans päls. Han är otroligt fin!
Han äter bra och tycker om sitt torrfoder. Vi ger honom våtfoder ibland,  men det verkar han faktiskt inte så jätteintresserad utav. 
Han är väldigt mysig och älskar att gosa (när han själv vill förstås). Han sover själv på  nätterna, men när vi öppnar upp sovrumsdörrarna på morgonen kommer han direkt  och buffar på händerna, trampar på och stryker sig mot oss. Han ligger ofta i  våra famnar långa stunder och vilar, men annars gillar han att ligga i fönstren,  i soffan och i solskenet på balkongen!
Han är fortfarande väldigt lekfull, och de små mjuka bollarna som han  brukar jaga runt har förblivit hans favoritleksaker. Han tycker det är extra kul  när vi är med och kastar bollarna åt honom. De är tyvärr så små att de  försvinner in under möblerna! Så man får gå på jakt efter dem ganska ofta.
Vi har tagit med honom ut några gånger i koppel. Första gångerna tyckte han  det var läskigt, så vi väntade tills han blev lite äldre. Nu älskar han det! Han  nosar på allt, klättrar i träden och tuggar på gräset. Dock blir han rädd för de  andra katterna som bor här på gatan.
Han är väldigt duktig på att använda sitt klösträd och inte våra möbler när  han vässar sina klor. Han blev också snabbt  väldigt duktig på att inte använda våra händer/fötter som leksaker. Han är en  väldigt busig liten kille, men respekterar våra gränser, liksom vi respekterar  hans. Under de veckor som Gizmo bott hos oss har vi lärt känna varandra väl, och  det har varit så underbart att se hans personlighet växa fram mer och mer! Vi  älskar honom jättemycket!
Vi skickar med några bilder så att du får se hur han har vuxit! 
 
Med vänliga hälsningar Anneli med familj"
             
Visst är det härligt att se dessa bilder? Jag blir alldeles varm i hjärtat! Och så blir jag stolt över att Gizmo har utvecklats till en sån rastypisk sibbekatt! En riktig snygging!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sibbarna Dyland och Daisy

13 augusti 2012 23:21

Sååå fin han är <3

Emelie

14 augusti 2012 08:34

Ja, han är otroligt fin!

 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

14 augusti 2012 17:18

Så fin! Färgmässigt lik min Lexi, så det gillar jag! Han ser verkligen fin och rastypisk ut!

http://www.laghamras.se

Emelie

14 augusti 2012 19:18

Ja, han är nog lite lik Lexi, faktiskt!

 
Margita

Margita

14 augusti 2012 21:46

och jag tycker han är lite lik min Alice...hehe...:)

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

14 augusti 2012 22:30

Kanske det. Och jag tycker han liknar Chanel på en av bilderna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se