Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Nu blir jag mer sprudlande!

Av Emelie - 13 augusti 2012 09:48

Min favoritaffär alla kategorier är Lush. Jag älskar att gå omkring där och lukta på deras handgjorda badoljor och bodylotions. Personalen är trevlig och hjälpsam. Dessutom är deras grejer perfekta att önska sig i födelsedagspresent och julklapp, för de går alltid åt och jag blir alltid glad när jag får något därifrån. För H är det också bra, för han vet att jag alltid önskar mig samma sak: badoljor från Lush. När man använder deras badoljor så behöver man inte smörja in sig efter att man har badat.


Nu har de börjat med makeup också, och de har ett roligt hjul som man ska snurra på för att se vad man just nu behöver. Det speciella är att det till varje färg hör en egenskap, som man antingen redan behärskar eller som man behöver mer av, så det blir som ett sorts personlighetstest. Går att testa både på nätet och irl. Det är kul, prova! Klicka på första sidan där det står "spela online nu"!


När jag var där och spelade "spelet" så fick jag som resultat att jag ville bli mer "sprudlande", så jag köpte förstås den färgen och använder den nu som läppstift:

 

 
ANNONS
 
Margita

Margita

13 augusti 2012 14:49

Det var ett roligt spel. Gjorde det flera gånger! ;) En affär jag gärna besöker.

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

13 augusti 2012 18:14

Vi kan gå tillsammans nån gång! :)

 
Ingen bild

Sibbarna Dyland och Daisy

13 augusti 2012 23:26

Hittade inte :( Måste man vara inloggad? Kram

 
Ingen bild

Sibbarna Dyland och Daisy

13 augusti 2012 23:30

HITTADE :))

Emelie

14 augusti 2012 08:34

Härligt! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Söndag 22 okt 13:37

Jag har ju gått omkring och längtat efter nya katter ett tag, troligen efter att jag la ner min kattuppfödning. Idag tog jag kontakt med Djurskyddet Norra Halland och erbjöd mig att vara jourhem åt en hemlös kattunge. Jag fick svar att ungen nu bor i...

Av Emelie - Måndag 9 okt 10:24


        I helgen var vi och hälsade på Otis Out Of This World, och han har blivit väldigt lik sin pappa Idefix och mycket rastypisk, även om jag tror han kommer bli ännu snyggare när han "vuxit till sig". Hans päls är tjock och kraftig med ett ...

Av Emelie - Tisdag 29 aug 17:56


Bella:       Bonita:       Benito:       Bianca:           ...

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se