Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2012

Nu blir jag mer sprudlande!

Av Emelie - 13 augusti 2012 09:48

Min favoritaffär alla kategorier är Lush. Jag älskar att gå omkring där och lukta på deras handgjorda badoljor och bodylotions. Personalen är trevlig och hjälpsam. Dessutom är deras grejer perfekta att önska sig i födelsedagspresent och julklapp, för de går alltid åt och jag blir alltid glad när jag får något därifrån. För H är det också bra, för han vet att jag alltid önskar mig samma sak: badoljor från Lush. När man använder deras badoljor så behöver man inte smörja in sig efter att man har badat.


Nu har de börjat med makeup också, och de har ett roligt hjul som man ska snurra på för att se vad man just nu behöver. Det speciella är att det till varje färg hör en egenskap, som man antingen redan behärskar eller som man behöver mer av, så det blir som ett sorts personlighetstest. Går att testa både på nätet och irl. Det är kul, prova! Klicka på första sidan där det står "spela online nu"!


När jag var där och spelade "spelet" så fick jag som resultat att jag ville bli mer "sprudlande", så jag köpte förstås den färgen och använder den nu som läppstift:

 

 
ANNONS
 
Margita

Margita

13 augusti 2012 14:49

Det var ett roligt spel. Gjorde det flera gånger! ;) En affär jag gärna besöker.

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

13 augusti 2012 18:14

Vi kan gå tillsammans nån gång! :)

 
Ingen bild

Sibbarna Dyland och Daisy

13 augusti 2012 23:26

Hittade inte :( Måste man vara inloggad? Kram

 
Ingen bild

Sibbarna Dyland och Daisy

13 augusti 2012 23:30

HITTADE :))

Emelie

14 augusti 2012 08:34

Härligt! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se