Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2012

Träning och sol idag!

Av Emelie - 11 augusti 2012 19:36

Lilla Lo och jag har kommit in i vanan att träna på gymet ungefär varannan dag. Jag kan säga att min kropp känns helt annorlunda sedan vi började med det. Det liksom sprudlar av energi och jag antar att det är en massa endorfiner som jag känner. Just idag har jag ganska ont i kroppen också, men det betyder ju att min kropp håller på att bilda nya muskler så att jag ska blir starkare och orka mer i fortsättningen, så det är bara bra.


Varje gång jag börjar träna på gymet igen, så blir jag lite förvånad över att jag har hållit mig själv därifrån så länge. Jag tänker: "Varför lät jag det gå så lång tid? Hur kunde jag lyssna så länge på mina egna undanflykter? Jag mår ju så bra av att träna!" Men oavsett vad jag gjort eller inte gjort i det förflutna, så är det vad jag gör idag som räknas, eller hur?


Idag var vi på gymet hela familjen: jag, H och Lilla Lo, och sedan bastade vi efteråt. Lilla Lo och jag hade hela duschrummet och bastun för oss själva. Vilken lyx!   


Här är mina träningsmål:


1. Att må så bra som möjligt.

2. Att fortsätta träna oavsett vad som händer så att träningen blir en del av min normala livsstil.


Efter att vi hade tränat så åkte vi till Grindkullen och träffade kaninen Muffin och två fina hästar. Vi passade även på att äta hembakat fika och handla lite på loppisen. Det var jättekul att komma dit igen! Maria på Grindkullen har även en webshop där hon säljer en massa fina inredningssaker i lite gammeldags stil.


Eftersom det för en gångs skull var soligt väder, så åkte vi sedan till Smithska udden och solade och badade. Det var härligt att sitta på en klippa och se ut över havet med alla båtar. Det soliga vädret var verkligen efterlängtat efter så många dagar med regn!


För övrigt så tycker jag att den bästa anledningen till att titta på OS på TV är att kolla in alla snygga unga atletkillar!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se