Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 19 juli 2012

Det är inte bara jag som är galen i familjen!

Av Emelie - 19 juli 2012 14:30

H är nog den mest envetna människa jag känner. I morse var det sol och H längtade efter att bada. Men innan vi hade ätit frukost och packat och gjort allt färdigt så vad det mulet, och jag föreslog att vi skulle bada en annan dag. Icke sa nicke. Så vi åkte iväg till badplatsen. När vi började närma oss så började det komma regndroppar. Det spelade ingen roll vad jag sa. När vi hade parkerat bilen så spöregnade det och åskade. H och Lilla Lo bytte om till badkläder i bilen och gick ner och badade mitt i spöregnet. Efteråt var de VÄLDIGT kalla.   


Ja, jag vet att det är farligt att bada när det åskar, men vad ska man göra? Det finns ingen logik som biter på H när han har bestämt sig för något. Jag sa: "Tänk om du hade kunnat använda den där envetenheten till att göra nytta i vårt hem i stället!" Men hans städiver brukar bara komma fram cirka ett par timmar innan vi ska få gäster. Jag funderar på att säga till honom nästa gång jag vill att han ska städa att jag har bjudit hem hans syster på middag eller nåt! Eller vad tycker ni?  

 
ANNONS
 

Emelie

19 juli 2012 20:44

:D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se