Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 20 juni 2012

Jag vill föda upp singapuror!

Av Emelie - 20 juni 2012 19:49

 

Läste i Våra Katter att en av mina favvoraser, singapuran, ska bli preliminärt godkänd i Fife från och med 2013. Singapuran är världens minsta kattras. Jag tycker att de är sååå fina! Men eftersom jag är allergisk så är det väl inte så smart att skaffa singapuror. Dessutom ska jag ju ligga lite lågt med uppfödningen hade jag ju tänkt. Men visst är de fina? De påminner en del om abessinier, eftersom de har tickad päls.

 
ANNONS
 
Margita

Margita

20 juni 2012 20:06

Jag älskar också abessinier. Den här rasen visste jag inte om att den fanns. Ser jättefin ut. Vill ha!!!! ;)

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

20 juni 2012 21:50

Ja, visst blir man sugen! Älskar katter som har såna där stora, vackra ögon. Den påminner lite om en burmilla.

 
Ingen bild

antje

26 juni 2012 10:12

Hej, vilka fina katter! Konstigt att de ska ge högre allergirisk än de pälsnystan du har hemma... :-) Apropå Leijonklippning, haha! Kram, A.

Emelie

26 juni 2012 12:40

Ja, det är ju inte pälsen i sig, utan ett protein, som bland annat finns i saliven, som gör att man blir allergisk.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se