Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Nej nu j**lar!

Av Emelie - 19 juni 2012 14:19

Nej, nu är jag less på att gå omkring och känna mig som ett offer! Från och med nu har jag bestämt mig för att jag kan hela mig själv och världen omkring mig, och mitt främsta mål kommer att vara att vara till glädje för min omgiving! Jag tänker hädanefter tro på min egen förmåga att skapa precis allt, inklusive hälsa, och jag tänker skapa det bästa möjliga liv jag överhuvudtaget förmår. Jag ber om hjälp att kunna vara den mest kärleksfulla och kraftfulla och upplyftande versionen av mig själv, och att på alla möjliga sätt vara till hjälp där jag behövs! Jag har börjat se en massa filmer på Youtube, (se tidigare inlägg), och tänker fortsätta med att göra saker som får mig att känna kraft, glädje och inspiraion!  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

19 juni 2012 18:56

Låter som en bra plan. Kay Pollack har skrivit en bra bok som heter " Att välja glädje", som jag verkligen kan rekommendera. Lycka till!

Emelie

19 juni 2012 22:35

Jag har läst den. Den var bra. Men det som var revolutionerande för mig var att välja att vara till glädje för andra. Det gjorde hela skillnaden.

 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

19 juni 2012 21:36

Vad härligt det låter, vad mycket spännande som är på gång!
KRAM

http://www.laghamras.se

Emelie

19 juni 2012 22:33

Ja, det är jättekul! Det känns som att mitt liv har tagit en ny vändning.

 
carri

carri

20 juni 2012 10:04

Godmorgon ! låter riktigt bra = )

livet är så fantastiskt med allt som finns runt oss, stort som smått.

Kram

http://carri.bloggplatsen.se

Emelie

20 juni 2012 10:13

Ja, konstigt bara att man glömmer det så lätt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se