Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 8 juni 2012

Läget här hemma

Av Emelie - 8 juni 2012 16:02

Idag fick jag för mig att jag skulle byta plats på Cornelia/Elton och Chanel med hennes fyrlingar, som ju bor i olika delar av lägenheten, men det visade sig vara en dålig ide, både för mig och för de vuxna katterna. Det blev bråk, och jag som försökte få dem att inte bråka blev biten i tummen. Så nu har jag suttit på vårdcentralen och fått stark antibiotika.  


Hamstrarna Alvin och Theodore har blivit tingade, så nu är det bara lilla Isadora kvar till salu (se bilder).


      Lilla Lo och jag är förkylda och vi ligger efter med städningen som vanligt. En helt vanlig dag hos familjen Nilsson, alltså.   


Kattungarna har i alla fall snabbt anpassat sig till sitt nya boende och sover nu sött i soffan.   

   

Har förresten bytt omröstning nyss. Var med och rösta!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ma

8 juni 2012 19:34

Här är också förkylt!
Som tur är kan det då bara bli bättre
Kramar/ Ma

Emelie

8 juni 2012 20:04

Ja, det har du rätt i. Tack!

 
Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

8 juni 2012 22:21

Dom har blivit så stora och fina kissebäbisarna! :D

http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Emelie

9 juni 2012 09:45

Och du har blivit mamma till två barn! Grattis! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se