Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 maj 2012

Underbara Jasper!

Av Emelie - 30 maj 2012 14:42

Lucidas matte, som är mamma till Jaspers matte, skrev och frågade mig om hur det har gått med Jaspers ungar och hur många generationer som har gått med nya ungar.


Så här svarade jag:

"Jasper fick ju tre kullar, och en av hans söner (Senga's Alija Aram) är pappa till min nuvarande kull! Ler med öppen mun Det var Alice (Tricaliz Alize) som var mamma till honom. Av Alice ungar var det bara Aram som gick vidare i avel, och han fick bara en enda kull. Jag ska lobba för att min nuvarande kattunge Gaston, vars mamma är Chanel och pappa Aram, ska få gå i avel. Sedan fick han en kull med min Miss Emmi's Amazing Amanda, men ingen av de ungarna gick vidare i avel. Sist men inte minst så fick Jasper en kull med Lisen (min hona Sneschinka Lidiya), och ur den kullen var det Elton och Esther som gick i avel.
Esther får troligen bara en enda kull, och ur hennes kull planerar vi att Iris, som nu är ett år gammal, ska få en kull. Elton fick tre kullar, en med Madicken (Lingarös Madicken), där troligen ingen unge kommer att gå i avel, men uppfödaren har i alla fall behållit Hippievagnens Ängsull från kullen. Nästa kull var med Maollich's Gathanija Juhznijova, och ur den kullen ska Burrsvansens Bianca gå i avel. Slutligen fick Tricaliz Alize en kull med Elton, och ur den kullen är det två som kanske ska användas i avel: Senga's Blossom Bolo Bolo och Senga's Blossom Brown Betty.

Jaspers stamtavla ser du här: 
http://pawpeds.com/db/?a=p&id=837844&g=4&p=sib&date=iso&o=ajgrep Klicka på "avkommor", så ser du hans ungar."
Jasper har alltid varit en "drömkatt" för mig!  
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se