Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 25 maj 2012

Det känns som att jag vill ta en uppfödningspaus

Av Emelie - 25 maj 2012 10:50

Just nu känns det rätt att omplacera Chanel och ta en riktig paus i min uppfödning. Kanske för alltid, kanske bara några månader, vem vet. Målet är att vi "bara" ska ha 3 hamstrar: Peach, Yoshi och trebente Dave samt två katter, Cornelia och Elton. Sedan ska jag börja ägna min energi åt lite andra saker ett tag. Läsa böcker om konstellationer och liknande och meditera och promenera i naturen är saker som står högt på min önskelista just nu. Jag längtar efter att bli av med en massa gamla begränsande föreställningar om livet och upptäcka vad som finns bortom vår gamla materiella världsbild. Jag vill få kontakt med min inre vägledning och utforska verkligheten bortom det invanda. Svårt att förklara, men jag hoppas ni förstår vad jag menar.   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hippievagnen

25 maj 2012 13:07

Det bra att veta vad man vill. Ibland är det svårt att vara säker, men man måste nästan prova sig fram ibland för att bli säker. Jag velar och tvekar ofta, men när jag väl får tummen ur och provar mig fram på något så blir det ofta rätt, men ibland kanske fel också, men det gör inget, jag blir alltid mer säker på vad jag vill och det är värt mycket när man har velat omkring länge. :)

Jag har en tråkig nyhet. Idag har Madicken dött. :´( Hon blev överkörd.. hoppade fram framför Fredriks bil när han skulle köra till jobbet, han hann inte reagera förrän hon var under bilen. Hon låg i diket vid en kurva på grusvägen och fick väl panik när bilen kom nära, och kastade sig upp på vägen mot bilen. :( Jag tror aldrig jag har varit så ledsen nån gång i hela mitt liv för en katt. Madicken betydde så mycket för mig, mer än nåt annat djur gjort, fast jag kanske inte ens insåg det förrän just idag. (förutom möjligtvis Bäbis då) Usch vad ledsen jag är... :( FÖrresten, kom gärna ut på landet och hälsa på oss om ni känner för en utflykt. Vi har just nu två killingar också, som flaskmatas :)

Emelie

26 maj 2012 19:47

Men söta, fina Madicken! Vad tråkigt. :( Och vad jobbigt för dig och Fredrik. Livet är så oförutsägbart, och som du säger så kanske man inte fattar hur mycket någon betyder förrän efter de har dött.

Tack för inbjudan! Vi kommer gärna förbi någon dag i sommar!

Styrkekramar

/Emelie

 
Ann-Katrin Andréasson

Ann-Katrin Andréasson

25 maj 2012 18:04

Du är så klok Emelie! Som lyssnar på dig själv! Oavsett om du tar paus eller ej så kan det nog vara så ibland att vi ibland behöver välja för att få in nytt i vårt liv! Bara du vet när det är dags för dig! KRAM!!!

http://www.laghamras.se

Emelie

26 maj 2012 19:42

Ja, just nu känns det helt rätt att ta paus, och konstellationer är det som lockar mig mest att ägna mig åt.

 
Mira

Mira

26 maj 2012 23:07

Hoppas du får det som du vill. När har du tänkt att omplacera Chanel om du ska omplacera henne, kanske vet någon som kan vara intresserad?

http://mirabellasawyer.bloggplatsen.se

Emelie

27 maj 2012 11:00

Tack för omtanken, men jag har redan en som är intresserad av Chanel!

 
Mira

Mira

27 maj 2012 11:24

Ahh okej. Den som jag vet som är intresserad vill iaf ta en kull till på henne =)

http://mirabellasawyer.bloggplatsen.se

Emelie

27 maj 2012 16:41

Okej!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se