Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 april 2012

Sesamkullen 4 veckor gamla!

Av Emelie - 30 april 2012 23:00

             

På något mystiskt sätt så hade jag turen att alla kattungarna ställde sig på rad när jag hade kameran beredd!   Från vänster ser ni Giselle, Gizmo, Gaston och Galileo. Idag har jag för första gången sett en kattunge kissa på lådan (Gaston). Jag har även sett kattungar dricka vatten, men än så länge är det ingen som har vågat ge sig på att äta riktig mat. Mycket nosande blir det i alla fall. Chanel tillåter nu mig att lyfta upp kattungarna utan att bli orolig, däremot vill hon inte att H ska lyfta upp dem.   


Visst är det konstigt att Gizmo och Gaston genetiskt sett har samma färg, men de ser så olika ut? Nyansskillnaden beror på polygener, dvs flera olika gener samverkar för att göra katten mörkare eller ljusare, även om färgen/mönstret på papperet heter samma sak: bruntigré.

 
ANNONS
 
Pernilla

Pernilla

2 maj 2012 11:40

Jisses så fina de är!

http://www.bellinkas.se

Emelie

2 maj 2012 11:50

Ja, visst är de! :D

 
Ingen bild

Catarina

2 maj 2012 12:23

Helt otroligt fin bild och kattungarna är så obeskrivligt söta!!
Gaston påminner utseendemässigt så mycket om vår Tintin när han var en lite kattunge. Våran Tintin blir 17 år den 19 Juli i år.

Emelie

2 maj 2012 18:52

Vad kul att du gillar kattungarna. Hälsa katten Tintin från mig!

 
carri

carri

2 maj 2012 14:03

Milde tid vad söta och ruktigt lyckat med poseringen = )

http://carri.bloggplatsen.se

Emelie

2 maj 2012 18:53

Ja, det är faktiskt första gången som det har hänt att en kull har ställt sig så.

 
Tess

Tess

2 maj 2012 21:50

Underbara bilder. o små kittens! underbart söta!
Keep it up denna bloggen e grym!
Kram Tess

http://tazie.bloggplatsen.se

Emelie

2 maj 2012 23:02

Tack!

 
Sandra

Sandra

2 maj 2012 22:34

Men guuud va söööta!!!
Och fin blogg! kolla in min med o släng gärna in en kommentar!
Kram Sandra!

http://www.sandramia.bloggplatsen.se

Emelie

2 maj 2012 23:02

Tack!

 
Ingen bild

Linda Jänsby 16

4 maj 2012 13:43

Åhh så fina de är... Bara två dagar kvar tills jag och min familj får träffa dem i verkligheten;) Gizmo ser inte ut att likna Chanel... Men han e verkligen fin i sin svarta päls och det vita runt ögonen ;-D

Emelie

4 maj 2012 17:58

Hej Linda! Ja, Gizmo är en liten snygging! Varmt välkommen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se