Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 29 april 2012

Sakura

Av Emelie - 29 april 2012 17:44

Idag satt Lilla Lo, H och jag under de blommande körsbärsträden och hade picknick på sant japanskt manér. Vi tog även med oss vår kamera för att föreviga detta gudomliga överflöd:

                               

   


 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

29 april 2012 19:23

Gud vilka härliga vårbilder du lagt upp, man kan ju nästa tro att ni var utomlands, så ser det inte ut i Ljungby :( den buren som du köpt har jag spanat på länge, skulle bara vilja ha sån till alla mina hamstrar, men min plånbok skriker lite då tyvärr och snålheten måste jag motvilligt erkänna... Kram från hamstervännen i de mörka skogarna :)

Emelie

30 april 2012 22:38

Ja, det blir ju ordentligt dyrt om man ska ha många burar...Ser fram emot att se bilder på dina hamsterbebisar!

 
Margita

Margita

29 april 2012 19:44

Körsbärsblom är så vackert!! Jag kan en japansk sång som heter just Sakura :) på japanska....en brevvän från Japan lärde mig den en gång i tiden! Sakura, sakura, yayo ino sorawa, miwa tasu kagiri....osv osv :D Den handlar om hur vackert det är när körsbärsträden blommar.

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

30 april 2012 22:40

Ja, ibland är det spännande att låta sig inspireras av andra kulturer!

 
Ingen bild

Ma

30 april 2012 17:14

Åh, Såå vaaackert!

Emelie

30 april 2012 22:38

:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se