Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 27 april 2012

Gissa vad som har hänt nu?

Av Emelie - 27 april 2012 11:39

Jag befinner mig fortfarande i chocktillstånd, för jag har precis upptäckt att Peach har fått en ny hamsterkull med 7 hamsterbebisar! Herregud! Så hon kanske inte alls ska dö?  Och svullnaden var egentligen en dräktighet...ja, herregud...jag visste ju att detta kunde hända, men veterinären kände ju ingenting...


Efter en del funderande och konsulterande med min uppfödarvän, så har jag bestämt att hanhamsterungarna får flytta till en ny bur, och Isadora får bo kvar hos Peach som "hjälpmamma".

 

 
ANNONS
 
Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

27 april 2012 14:35

Hahaa! :D det var snabba puckar! Hoppas nu att Peach svullnad berodde på hamsterbäbisarna och inget annat! Haha så lustigt det kan bli ibland alltså :)

http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Emelie

27 april 2012 18:37

Ja, verkligen helt crazy!

 
Ingen bild

Helena A

27 april 2012 14:44

Men jösses! Så himla roligt! :) Då kan du ju verkligen titulera dig hamsteruppfödare nu också! :) Och så skönt att Peach mår bra!
Kram!

Emelie

27 april 2012 18:41

Hon verka i alla fall pigg hittills, men faran är inte över...

 
Margita

Margita

27 april 2012 16:38

Verkar vara ett oändligt äventyr att föda upp dvärghamstrar, fullt av överraskningar dessutom! Grattis till kullen och hoppas nu det är så att Peach inte är sjuk, utan bara helt vanlig, dvs föder upp kull på kull!! :D Ser fram mot bilder på de små.

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

27 april 2012 18:40

Ja, det här blir i alla fall hennes sista kull. Infektionen finns fortfarande kvar och för säkerhets skulle så ska alla hennes ungar bli sällskapshamstrar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se