Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 24 april 2012

Dvärghamsterungar till salu i Göteborg

Av Emelie - 24 april 2012 10:27

 

 

Nu kan hamsterungarna själva komma in i matskålarna och hitta mat, de kan dricka från vattenflaskan och de kan springa i hjulet! Veterinären och hennes assistent var förstås alldeles betagna i de små sötnosarna!   Jag hoppas kunna hitta kärleksfulla hem till de tre som finns kvar. Maila mig vid intresse: saga_emelie@hotmail.com.


Lite ny information:

  1. Hamstrar ska inte äta kattmat, vilket jag hade läst på vissa hamstersidor att de kan. Orsaken är att de inte tål taurin. Hundmat går bra. Men det räcker med det animaliska innehåll som mina hamstrar får genom basfodret Versele-Laga Hamster Complete. Jag har även läst att hamstrar inte mår dåligt av att bara äta vegetabilisk föda, enligt forskning. Så jag kommer alltså inte att köpa hundmat...
  2. Veterinären som jag pratade med igår höll inte med om att dvärghamstrar helst ska leva i par, utan att de trivs bättre ensamma. Det grundade hon på att hamstrar i naturen lever ensamma och träffar andra hamstrar bara när de ska para sig. Så jag kan alltså med gott samvete sälja hamstrarna en och en. Jag har inte heller märkt på Yoshi att han skulle må dåligt av att vara ensam. Tvärtom har ha fått bättre hull och bättre päls sedan han fick flytta till en egen bur. Hans päls är helt otroligt mjuk nu.  
 
ANNONS
 
Margita

Margita

24 april 2012 16:09

snygg header! Hur har du gjort?

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

24 april 2012 18:43

Fixade den på http://www.photofunia.com/

 
Ingen bild

Linette Magnusson

27 augusti 2012 19:26

Hej!
Jag ser att du är en hamster uppfödare! :D
Jag vet inte om du har någon kull på gång eller om du har någon dvärghamster kvar, eller om du ens vill sälja bort dem. Men jag är sjukt intresserad och vill så gärna få tag på en liten söt hona, som är en liten bebbe :) Har redan en hona som är lite över ett år, och vill så gärna att hon får lite sällskap, plus så har jag en hane som jag gärna vill para. Hon som jag har nu är för gammal för att få sin första kull...kan riskera hennes liv :/ Men hör gärna av dig! :D
/ Linette! :D

Emelie

29 augusti 2012 09:19

Hej Linette!

Jag föder inte upp hamstrar längre, men jag rekommenderar Goldens, Kronoskogens eller Mapilamis uppfödningar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se