Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 17 april 2012

Ingen mask i magen nu.

Av Emelie - 17 april 2012 20:54

Kattungarna och alla vuxna katter är nu avmaskade. De vuxna katterna avskyr det förstås, och brukar spotta ut det mesta, som jag då får ta på fingret och försöka stoppa in igen i munnen på dem. Ingen av katterna gillar att bli avmaskade, men det behöver göras, helt enkelt. Enligt Apoteket ska man avmaska kattungar med Banminth vid 2, 4, 6,  8, 10 och 12 veckors ålder. Jag är väl en av de få som faktiskt följer de rekommendationerna, och jag kan berätta att det går åt väääldigt mycket avmaskningsmedel! Jag brukar köpa hela lagret!     

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

17 april 2012 21:55

Skulle du vilja rösta på min bild som jag tävlar och ligger tvåa med?
Du kan enkelt tjäna på det själv! Klicka in på länken nedan så får du veta mer!

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2012/04/10/7708160-nu-tankte-jag-muta-er/#kommentarer

Vill du inte göra som det står i inlägget räcker en röst. Jag blir glad bara du vill rösta!

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Ronja !

Ronja !

17 april 2012 22:17

hejj sjukt fin blogg + as söta katter :D

kolla gärna min och komentera tackk,, http://ronjacronwall.bloggplatsen.se/

kram !

http://ronjacronwall.bloggplatsen.se

Emelie

17 april 2012 23:06

Nu har jag kommenterat din blogg!

 
Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

Lisa - mamma till Knut & gravid med nr 2

18 april 2012 10:56

Jag kommer ihåg det där med avmaskningen, det var fasiken jobbigt :P och mina kattungar spottade gärna ut det! Jag köpte nog samma avmaskning, för jag vet att det var några gånger man skulle avmaska kissebäbisarna.

Dom har blivit så stora nu, gud så gosigt :D

http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Emelie

18 april 2012 15:57

Ja, men så fort jag försöker gosa med dem så kommer Chanel....typiskt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se