Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 6 april 2012

Sötnosarna!

Av Emelie - 6 april 2012 14:15

Gaston har nu lärt sig att spinna! Jag sitter ofta vid bolådan och tittar på de små sötnosarna när de blir tvättade av sin mamma, när de kravlar omkring och letar tutte och när de ibland snuttar i sömnen. Ibland ser man deras små rosa tungor. Galileo har så fina trampdynor; de är mörka och pälsen runtomkring är ljus, så de syns väldigt bra. Ofta ligger alla i en hög och sover. De kan röra sig lite i sömnen ibland, ungefär som de brukade röra sig inne i magen. Ibland piper de när de har kommit för långt bort från mammas tuttar, ibland bråkar de om samma tutte. Det funkar jättebra med Elton och Cornelia, de håller ett respektfullt avstånd, men är ändå nyfikna. Chanel litar mer på mig nu, men helst vill hon ha kattungarna helt för sig själv. När jag kommer i närheten ökar hennes vaksamhet. Hon är en jätteduktig mamma! Idag har jag klippt bort lite mer av hennes långa päls på magen och så har jag klippt Cornelia och Elton i baken, för att det inte ska fastna bajs där. All päls fick naturligtvis övertas av de små hamstrarna som bomaterial!

 

Galileo och Gaston sover sött.

 

Galileo, Giselle och Gizmo. Gizmos färg är fortfarande lite oklar. Om man bara såg huvudet så skulle man helt klart säga att han är brunmönstrad, men bakkroppen är typiskt blåmönstrad, så jag tror att han kommer att ljusna med tiden.

 

 
ANNONS
 
Margita

Margita

6 april 2012 14:19

Sötnosar! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

6 april 2012 15:05

Ja, ljuvliga!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se