Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 4 april 2012

Allt går bra med kattungarna

Av Emelie - 4 april 2012 20:23

Chanel har förstått att hon får extra förmåner nu när hon har fått kattungar. Hon är verkligen inte den som tackar ner till kattungevåtfoder två gånger om dagen, samt grädde och modersmjölksersättning; allt serverat direkt i bolådan!   


Kattungarna har tre olika lägen nu: leta tutte, suga tutte och sova.   Alla går upp fint i vikt och verkar pigga och friska.


Den som var mest stressad under förlossningen var ju inte Chanel, utan jag. Egentligen tycker jag att jag är lite knäpp som reagerar så, men det är bara att acceptera, antar jag. Vi är alla olika. Det är väl därför som jag har valt att leva ett ganska lugnt liv också.  


Vårt höga klösträd ser så slitet och tråkigt ut att jag har bestämt mig för att slänga det. När vi hittar något nytt som vi gillar och har råd med så slår vi till, tills vidare använder vi det medelstora klösträdet som brukar stå i Lilla Los rum i stället.


Jag ska kalla den här kullen för Sesamkullen efter kullens pappa Sesam! Det blir Sesams enda kull, så dessa kattungar är speciella, helt klart! För rasen är det jättebra att många olika indivier används i aveln, eftersom det skapar en genetisk mångfald.


Jag har redan börjat pyssla med lite administrativa grejer inför kattungeflytten: Fylla i registreringsanmälan och beställa kattungepåsar från Royal Canin.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se