Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 15 februari 2012

Chanels kull

Av Emelie - 15 februari 2012 09:49

För ovanlighetens skull så har jag tre trogna kattungespekulanter som har väntat länge på den här kullen. Dessutom är jag väldigt sugen på att själv behålla en hona. Så fyra kattungar är nästan "tingade" redan. Därför håller jag alla tummar och tår för att det ska bli minst fyra kattungar och av dem minst en riktigt lovande hona. Sedan är det även flera allergiker som är sugna på att komma och testa sin allergi. Så jag kommer troligen inte att behöva annonsera ut den här kullen, och det blir första gången för mig som jag inte behöver det.


Så här har det varit med de kullar jag fått hittills: En av kullarna bestod av 4 kattungar, två av 6 kattungar och resten av 5 kattungar. I alla kullar har det förekommit kattungar av båda könen. De allra flesta av kattungarna jag fött upp har varit brunmönstrade med eller utan vitt. En kattunge var helsvart (Domino), två svart-vita (Devin och Diva), tre blåmönstrade (Fiorella, Frieda och Felicia) och rätt många kattungar har varit silvermönstrade, men bara en enda har varit silvermönstrad med vitt (Baltzar). I den här kullen kanske jag får den första kattungen som är blåsilvermönstrad om jag har tur.

Var med i min omröstning och gissa hur många kattungar Chanel får! Alla kommer att få namn som börjar på G, men namnen är än så länge hemliga.

 

 
ANNONS
 
kristina

kristina

15 februari 2012 16:14

Ena sekunden oroar jag mig för att det inte blir några kattungar och och i andra sekunden för att det blir för många, ha ha! Är det normalt att de håller på och parar sig hela tiden i tre dagar? Har ingen erfarenhet av hur det brukar gå till så att säga :)

http://kristinaj.bloggplatsen.se

Emelie

15 februari 2012 19:58

Ja det är helt normalt!

 
Dalatussan

Dalatussan

15 februari 2012 20:51

Vad kul att få följa en kull från första början :) Jag hoppas det blir mycket bilder här i bloggen :)

Kram kram!

http://dalatussan.bloggplatsen.se

Emelie

16 februari 2012 21:18

Ska försöka fixa bilder så det blir roligare att följa kattungarna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se