Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 14 januari 2012

Bloggutmaning

Av Emelie - 14 januari 2012 20:52

Jag har fått en utmaning av Mira:


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Var gravid med Lilla Lo. Mådde fruktansvärt illa i nio hela månader. Åt massor av clementiner och Igloo-glassar på grund av att det fick mig att må lite mindre illa. Försökte hitta en större lägenhet än den 46 kvadratmeter stora lägenhet som vi då hade. Sedan lyckades vi till slut, och flyttade bara en månad innan Lilla Lo föddes. Fick sluta en provanställning på Lernia för att chefen störde sig på mig.


2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Jobbade sista tiden på jobbet i Färgelanda, men det visste jag inte då. Fick ett par veckor senare sluta provanställningen på grund av att chefen störde sig på mig... Hmmm, detta börjar låta bekant.  


3) FEM SNACKS DU GILLAR

Allt som är sött har jag alltid varit svag för, men nuförtiden äter jag nästan bara Skyr som snacks. Eller soygurt och frukt.


4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL

Oj, det är många sånger jag kan texten till. Till exempel en massa mantran på sanskrit. Hahahah.


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR?

Det här var kul! Jag skulle köpa ett fint sommarhus vid havet på Tjörn och en ny fin bil, jag skulle åka på workshops i familjekonstellationer runt omkring i hela världen, helst en med Bert Hellinger innan han dör (han är 87 år gammal), sen skulle jag åka till John of God i Brasilien och bo där några veckor. Jag skulle även starta ett företag där jag kunde jobba med konstellationer. Jag skulle även åka på SPA och hälsohem med mina vänner, få massagebehandlingar och liknande varje vecka. Slutligen skulle jag åka på retreat med Eckhart Tolle.
6) FEM DÅLIGA VANOR

Sitter ibland för mycket framför datorn, går lätt upp i vikt om jag inte går på diet (vilket gör att jag behöver gå på diet resten av livet, ja faktiskt!), tvivlar ofta på om jag duger, sover för länge på morgnarna, brukar ofta reta upp mina chefer utan att jag är medveten om det.  

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA

Familjekonstellationer, gosa med mina fyrbenta och tvåbenta familjemedlemmar, promenera i skogen, umgås med vänner och människor som är intresserade av andlighet, läsa böcker med andlig inriktning.


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA

Alla sorters obekväma kläder, exempelvis riktigt högklackade skor, åtsnörda korsetter, stickiga tröjor, supertajta byxor, latexkläder.


9) FEM FAVORITLEKSAKER

Leksaker? Det måste vara H i så fall.


10) NÅGRA PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN

Eh, kommer inte på någon.

 
ANNONS
 
Mira

Mira

14 januari 2012 21:36

Utmana Daniella, hon har inte blivit utmanad :D

http://mirabellasawyer.bloggplatsen.se

Emelie

15 januari 2012 11:46

Nä, det får du göra! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14 15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se